2777
2789

فردا صب میرم ارایشگاه خدا بخاد عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه.... برای همه ی کسایی که عقدن از خدا میخام زود سرو سامون بگیرن و برن خونه زندگیشون دخترااااا توروخدا برام دعا کنین 

سخت گذشت این دو سال ولی گذشت امیدوارم همه عروسا خوشبخت بشن الهی امین🌹🌹

❤میشه از ته ته ته دلت برام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اِن شاا... فردا یکی از بهترین روزهای زندگیتون باشه و خوشبخت و عاقبت بخیر بشین درکنار هم🙏🏻

برای خوشبختی ما هم دعا کنین لطفا🙏🏻🌷

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

سلام عزیزم خداروووووشکر که سختیاتون تموم میشه و میرین سر خونه زندگیتون

به امیدخدا بهترین عروس وداماد،بهترین عروسی،بهترین جهیزیه،بهترین خونه همراه باعشق خداوند نصیبتون کنه

عزیزم منم عقدم،خیلی فکرم درگیره خونه جهیزه این گرونیاس

فقطازخود خدا آرامش وکمک میخام

منم خیلی دوسدارمزود بریم سرخونه زندگیمون

توکل برخدا

هرچی خدا صلاح بدونه

عزیزم ان شاءلله خوشبختترین باشین😍

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
سلام خوشبخت بشي عزيز دلم واسم دعا كن بعد از پنج سال نامزدي ما هم بريم سر زندگيمون بازسربلندي 

ایشالا زوده زوده زود امسال بری خونه خودت عزیزم برات دعا میکنم اینجا ما رسم داریم قبل بدرقه کردن پدر عروس براش دعا میکنه اون لحظه که دلم پره و خدا صدامو بیشتر میشنوه برات دعا میکنم

❤میشه از ته ته ته دلت برام 
ایشالا زوده زوده زود امسال بری خونه خودت عزیزم برات دعا میکنم اینجا ما رسم داریم قبل بدرقه کردن پدر ...

الهي دورت بگردم خدا خيرت بده ديگه زير بار حرف مردم دارم كمر خم ميكنم دعا كن كارامون جور بشه اونجوري كه دوست داريم با سربلندي بريم سر زندگيمون 

ایشالا زوده زوده زود امسال بری خونه خودت عزیزم برات دعا میکنم اینجا ما رسم داریم قبل بدرقه کردن پدر ...

برامن و همسرمم دعا کن خواهری 

منتظریم به امیدخدا بیای باذوق از شادیتون برامون تعریف کنی❤

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
الهي دورت بگردم خدا خيرت بده ديگه زير بار حرف مردم دارم كمر خم ميكنم دعا كن كارامون جور بشه اونجوري ...

خیلی سخته

مردمم هروق میبینن میگن عروسیتون کیه

جهیزه گرفتی

کجا زندگی میکنی

اخه چرا این سوالارو میکنن