2789

بچه ها کسانی که تجربه دارن میتونید راهنمایی کنید که سقط جنین هفت ماهه چطوریه؟ 

در سونوی هفت ماهگیم مشخص شد جنین مشکل داره. ولی از نظر قانونی اجازه سقط وجود نداره.

میگن باید به دنیا بیاریش شاید بشه با یک یا چند عمل زنده نگهش داشت.

من نمیخوام با این شایدها یه موجود مریض و ناقص رو به دنیا بیارم.

کسی تجربه داره راهنماییم کنه لطفا.

ممنون میشم در این پست نظر نزارید و فقط از تجربیاتتون بگید.

چون حال خیلی بدی دارم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

توکل بر خدا کن ان شاالله به حق حضرت ابوالفضل بچه ات سالم بلشه و دلت اروم شه گلم

💥 باشدکه خدا همه ی انشاالله هایمان را به الحمدلله تبدیل کند......لطفا برای شفای بیماریم یه صلوات بفرست.

عزیزم خاک بر سرشون که تا هفت ماه مشکل جنینتو نفهمیدن اگه ناراحت نمیشی مشکلش چیه چطور تا الان نفهمیدی الان چطور فهمیدی انومالیو اینا دادی گفتن سالمه؟؟؟؟؟

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
کن برادرزادکم تو سونو مشکل کبد داشت به دنیا اومد و پیوند کبد کرد جگرگوشم خیلی درد میکشه نمیدونم ت ...

من نزدیک ماه هفتم عزیزم. 

دقیقا من هم نمیخوام اینجوری به دنیا بیاد.

میخوام براش شناسنامه بگیریم و با عشق و حسرت خاکش کنیم.ولی متاسفانه قانون نمیزاره.