2789
عنوان

سقط به دلیل بیماری جنین(لطفا فقط تجربه دارها بیان)

| مشاهده متن کامل بحث + 4234 بازدید | 54 پست
اولا وقتی قانون نمیذاره یعنی شرع نمیذاره.یعنی شاید خدا بگه من میخواستم شفاش بدم چرا بنده منو کشتی.بع ...

تقاضا کردم در ابتدای تاپیک نظر نزارید عزیزم.

ولی باز هم ممنونم از شما. مطمئن باش که ما خیلی بیشتر از اون یک نفری که شما نام بردید جستجو حتی حضوری کردیم چه برسه به جستجوی نتی.

تاپیک در مورد تصمیم من و وجود من و عشق من هست که هفت ماه باهاش رویا بافتیم.

مبحث شرع و اشاره شما مطلب دیگه ای هست که در حوصله الان من نمیگنجه.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همین. موندم چطوری میشه. یعنی در هفت ماهگی چطور عمل میکنن برای سقط. به صورت عمل سزارین(شکمی) یا...

تا جایی ک من اطلاع دارم با دارو هستش و البته انگار میگن ی دستگاهای مکش کمکی 

کاش از دکترت بپرسی دقیق 

نميدونم چي بگم ....خدا انشاا.. كمكت كنه

من خودم باردارم حالتو كامل ميفهمم امشب سونوي آنومالي دارم و خيلي استرس دارم چون ريسك سندرم داوون تو سونوي قبلي بالا بود ولي من نرفتم آمينيوسنتز

خواهرم بچه 6 ماه شو سقط کرد چون قلبش مشگلی داشت و برای خود مادر هم مشگل ایجاد میکرد در حد ایست قلبی& ...

سقطشون به چه صورتی بود؟ طبیعی یا سزارین؟ 

میتونست انتخاب کنه یا دکترها بهش جبر کردن؟

نميدونم چي بگم ....خدا انشاا.. كمكت كنه  من خودم باردارم حالتو كامل ميفهمم امشب سونوي آنومالي ...

منم خیلی استرس دارم سونوی انومالی دادم گفته سالم ولی خب کار دکترا ک معلوم نمیکنه 

خیلی نگرانم و دوس دارم اگه زبونم لال مشگلی داره مثل استارتر تا باردارم متوجه بشم و دیر نشه 

خدایا بزرگیتو شکر