من یه دختر 2 سال و 8 ماهه دارم واقعا بد غذا میخوره هرچی میگه درست میکنم دوتا قاشق میخوره میره کنار نمیدونم چی بهش بدم به دلم مونده یه غذا رو تا اخرش بخوره چی کار کنم به کم تپل بشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچه های منم بدغذابودن مخصوصاپسراولم اینکه میگن به زورغذاندین درسته ولی گاهی اوقات بایدبه زوردادپسراول من انقدبدغذاولاغربودکه خدامیدونه ولی من تایم گرفتم وهردوساعت شیر.سیب رنده شده.موزرنده شده.اب پرتقال دادم .غذاشم میکس شده میدام که سریع ترقورت بده اب هرخورشت وسوپی روتوش نون تیلیت میکردم میدادم بهش وتاوقتی نمیخوردولش نمیکردم خیلی سختی کشیدم ولی بلاخره جواب دادوالان هرچیزی رومیخوره بچه دومم روهم به همین روش بزرگ کردم وخداروشکرخیلی بهترشدن شربت اشتهااورهم خوبه امیدوارم به دردت بخوره