2777
2789
عنوان

مادر شوهر :/

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 96 پست
ن اصلا این فکرو نکن منم اوایل این فکرو میکردم ولی کم کم میبینی ن انقد ک ب زنشون وابسته میشن ب کسی نی ...

هنوز به اون درجه نرسیدم که خودمو داوطلب بیرون رفتن سه تایی کنم   

هر چیز که در جستن آنی،آنی 
تازه این که چیزی نیست همش میگه همه زندگیم برادرزاده هامن،اگه تو هم حسودیت بشه نمیگیرمت،منم میخوام بع ...

چ لوسه دوستت😂مث یکی از داداشای منه انقد ب زنش گفت من عاشق خاهرزادمم ک الان زنش نمیزاره حتی سال ب سال بچمو ببینه ک البته حقم با زنداداشمه خب😂😑چ معنی داره ادم هی بخاد دوس داشتنای بقیه رو ب زنش گوشزد کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یچیزایی قابل پیشبینی نیست.. اونجایی که نادرشوهرت قربون صدقه شوهرت میره و باتو خیلی عادی رفتار میکنه ...

یعنی شما انتظار داری همون اندازه که به پسرش محبت میکنه با شما هم همینطوری رفتار کنه؟؟؟من بعید میدونم همچین چیزی وجود داشته باشه

میدونی من خاهر نداشتم مادرمم اصولا بیشتر جنگ و دعوا درست کن بود تا اینکه بخاد سیاستو یادم بده مادرم ...

مامان من فقط به مسالمت و بخشش فکر میکنه و ادمو عصبی میکنه.. منم این چیزارو بهش نمیگم که بهم پیله نکنه بگه بهش زنگ بزن بهش پیام بده بگو بیاد چرا تو نرفتی چرا اون نیومد و....

یعنی شما انتظار داری همون اندازه که به پسرش محبت میکنه با شما هم همینطوری رفتار کنه؟؟؟من بعید میدونم ...

چرا هستن ما ک اصولا ب عروسامون بیشتر میرسیم و محل میدیم چون میگیم اونا غریبه ترن ی وقت نرنجن و ناراحت نشن البته مامانم کلا زیاده روی میکنه و منو میفروشه ب عروساش 😂😑ولی خب در حد معقولش هست مثلا خالم؛هیچکدومو ب اون یکی ترجیح نمیده ولی ب عروس دومادش بیشتر توجه میکنه میگه گوش عزیزه گوشواره عزیزه

یعنی شما انتظار داری همون اندازه که به پسرش محبت میکنه با شما هم همینطوری رفتار کنه؟؟؟من بعید میدونم ...

تظاهر که میتونه بکنه. رفتار یکسان داشته باشه. درسته احساسش عمیقا اینطور نیست 

مادرزنا میتونن اینجوری باشن ولی مادرشوهرا بیشترشون نه 

چ لوسه دوستت😂مث یکی از داداشای منه انقد ب زنش گفت من عاشق خاهرزادمم ک الان زنش نمیزاره حتی سال ب سا ...

اتفاقا این کاراش باعث شده برادرزاده هاش ندیده از چشمم بیوفتن حالا من عادت ندارم تالافی کسی سر یکی دیگه دربیارم ولی اگه همش اینو نمیگفت میتونستم باهاشون بهتر باشم ولی با این اوضاع معلوم نیست ببینم چی پیش بیاد

مامان من فقط به مسالمت و بخشش فکر میکنه و ادمو عصبی میکنه.. منم این چیزارو بهش نمیگم که بهم پیله نکن ...

خوش ب حالت این ی نعمته ولی من مجبور بودم تنهایی حل کنم ی بارم از پدرم کمک گرفتم قهر کرده بودم ممامانم نمیزاشت اشتی کنیم ولی بابام قبول کرد ک بیان برا اشتی همونجام مشگلمو پرسید منم رک گفتم بابا جون شوهرم حرف فقط حرف مامانشه اصلا انگار من وجود ندارم 

البته خداییش اوایل مادرشوهرم خیلیی اذیت کن بودا اگه بشینم بگم ی دریا از بدیها بود ولی بعد نامزدی انقد خووووب شد رابطمون ک نگووو خداروشکر

چرا هستن ما ک اصولا ب عروسامون بیشتر میرسیم و محل میدیم چون میگیم اونا غریبه ترن ی وقت نرنجن و ناراح ...

کسی که زرنگ و عاقل باشه این رفتارو میکنه 

الان مادرشما که انقدر مهربونه مطمعنم عروساشم دوسش دارن و با سر میان خونتون و رفت امد میکنن. درصورتی که اونایی که میخان بگن پسرمون عزیزتره و به خیال خودشون میخشونو بکوبن ضررشو بعدها میفهمن

خوش ب حالت این ی نعمته ولی من مجبور بودم تنهایی حل کنم ی بارم از پدرم کمک گرفتم قهر کرده بودم ممامان ...

خود به خود خوب شد یا حرکتی کردی؟

اتفاقا این کاراش باعث شده برادرزاده هاش ندیده از چشمم بیوفتن حالا من عادت ندارم تالافی کسی سر یکی دی ...

د همین زنداداش منم قبلنا چقد ب بچم محبت میکرد ولی من میدونم باعث این بی محبتیای الانش داداش خودمه 😑منم اگه شوهرم بشینه هی بگه خاهرزادم برادر زادم معلومه ک ناخوداگاه بدم میاد

چ لوسه دوستت😂مث یکی از داداشای منه انقد ب زنش گفت من عاشق خاهرزادمم ک الان زنش نمیزاره حتی سال ب سا ...

کاش مردا عقلشون به این قضیه برسه

خب من گفتم که اشکالی نداره همسرت بعضی اوقاتم با مامانش باشه ولی درمورد رفتار اونا با خودم فرق میکنه ...

موضوع اينه كه فقط يه بيرون رفتن ساده نيست بلكه ياد دادن و دخالت در زندگي پسر و پشت سر عروس و خانوادش بد گفتن و سم پراكني و خراب كردن ذهن پسرشون و كندن پول و جنس و كلا تاثيرات بد از عواقبشه كه ان شالله واسه شما يه آدم خوب با خانواده فهميده پيش بياد

ديگران راقضاوت نكنيم.
کسی که زرنگ و عاقل باشه این رفتارو میکنه  الان مادرشما که انقدر مهربونه مطمعنم عروساشم دوسش دا ...

دقیقا همینه مامان من ک هر بار کارش ب دوا دکتر افتاده زنداداشام میزنگن نمیزارن من برم مراقبت مامانم میگن ن تو زن مردمی😂ما خودمون هستیم و فلان و با اینکه شوهرمم اصرار داره ک من برم مراقبت کنم ولی اونا نمیزارن