2777
2789
عنوان

مادر شوهر :/

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 96 پست
😂😂چشم  یکی اینکه پیش شوهرت خیلییی ازش تعریف کن وقتی تنهایین؛؛دو اینکه از هر کاری ک بدت میاد ...

دمت گرممممم.. خیلی اطلاعات مفیدی بود عشقم مرسی :*

هر چیز که در جستن آنی،آنی 
عزیزم بعضی مادر شوهرا چون حالا یا شوهرشون سنشون بالاس یا بی محبتن . همش دور پسرشون میگردن خلا محبتی ...

تواین زمونه خونه ها اکثرا مستقل هست و طبیعتا دو نفر که با هم زندگی میکنن اولویت هم هستن این چه ربطی به این داره بخواد تا یه دکتر با مادرش بره بعد حال عروس خانم تازه از راه رسیده بد بشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها ی چیز دیگه سعی کن اصولا وقتی تنهایین مخصوصا تو نامزدی ی شیطنتایی بکنی و هی بخای لباسای راحت خوشگل 😉بپوشی و خیلی براش دلبری کنی تا خودش دنبال ی خلوت باشه حتی شده ده ثانیه ولی دلش بخاد همش خودت و خودش باشین؛منظورم این نیست از جنبه س ک س ی و اینا وارد شی و ارزش خودتو بیاری پایین ک برا رابطه بخادت ؛منظورم بیشتر دلبری و نازای زنونس

روابط با همسرت رو هيچوقت خراب نكن ولي وقتش رو با خودت پر كن و قبل از اينكه اونا براش برنامه بزارن شم ...

یبارم قرار بود باهم بریم بیرون مامانش گفت بریم امامزاده صالح بعد گفت باشه اتفاقا مامیخواستیم بریم بیرون الان میریم امامزاده باهم. خلاصه اعصابمو بهم ریخت. منم خودمو زدم به مریضی نرفتیم

پسرش تاوقتی مجرد بوده همه عشق و حالاشونو باهمدیگه کردن.. دیگه الان بزاره ما زندگیمونو بکنیم

دخالت میکنه؟فضولی میکنه؟پولاتونو میبره؟بدگویی میکنه؟اینطوری نمیذاره شما زندگی کنی بله..ولی اگه میخوای حذف بشه اگه شوهرتون از یه خونواده خوب و با تربیت درست باشه نه مادرش حذف نمیشه 

عزیزم بعضی مادر شوهرا چون حالا یا شوهرشون سنشون بالاس یا بی محبتن . همش دور پسرشون میگردن خلا محبتی ...

اتفاقا من برعکس فکرمیکنم. فکرمیکنم نفراول زندگی هرپسری مادرشه

اتفاقا من برعکس فکرمیکنم. فکرمیکنم نفراول زندگی هرپسری مادرشه

ن اصلا این فکرو نکن منم اوایل این فکرو میکردم ولی کم کم میبینی ن انقد ک ب زنشون وابسته میشن ب کسی نیستن فقط با سیاست رفتار کن و نقطه ضعفم دست مادرشوهرت نده البته سعی هم بکن با مادرشوهرت رفیق باشی مثلا خیلی وقتا خودت پیشنهاد بده ک مامان میخای امروز ب مثلا نقی😂بگیم با هم بریم بیرون؟اینجوری فک میکنه تو ن تنها حساس نییتی بلکه خوشتم میاد و دیگه پاپیچ شوهرت نمیشه

بزار ايشالله تو موقعيت قرار بگيري منم ازين حرفا زياد ميزدم كه من احترام ميزار و اونام كه مريض نيستن ...

خب من گفتم که اشکالی نداره همسرت بعضی اوقاتم با مامانش باشه ولی درمورد رفتار اونا با خودم فرق میکنه هر رفتاری که اونا با من داشته باشن منم مث خودشون باهاشون رفتار میکنم

تواین زمونه خونه ها اکثرا مستقل هست و طبیعتا دو نفر که با هم زندگی میکنن اولویت هم هستن این چه ربطی ...

مسعله اینه دکتر بهانست. و از نبود من استفاده میکنن و پیاده میرن سرراه تفریحم میکنن انگار نه انگار من منتظرشم تو خونه

خب من گفتم که اشکالی نداره همسرت بعضی اوقاتم با مامانش باشه ولی درمورد رفتار اونا با خودم فرق میکنه ...

یچیزایی قابل پیشبینی نیست.. اونجایی که نادرشوهرت قربون صدقه شوهرت میره و باتو خیلی عادی رفتار میکنه و تو خونشون همش به اون توجه میکنه. اونجاست که به حرفای ما میرسی

میدونی من خاهر نداشتم مادرمم اصولا بیشتر جنگ و دعوا درست کن بود تا اینکه بخاد سیاستو یادم بده مادرم ادم رک گوییه و دیدم طبق حرفای مامانم پیش برم بدتر زندگیم خراب میشه بعد از دو س ماه ک واقعا سخت بود برام بالاخره فهمیدم چیکار کنم و البته بعد ده دوازده سال تجربم کاملتر شده البته اینا تجربه منه درست و غلطشو دیگع قضاوت با روزگار و بقیس

خوشبحال دل دریاییت.. کاش منم یذره بیخیال بودم

تازه این که چیزی نیست همش میگه همه زندگیم برادرزاده هامن،اگه تو هم حسودیت بشه نمیگیرمت،منم میخوام بعد از عروسی علیرغم میلم بذارم زودتر بچه بیارم تا خیال اونا از سرش بیوفته شاید