😂😂چشم
یکی اینکه پیش شوهرت خیلییی ازش تعریف کن وقتی تنهایین؛؛دو اینکه از هر کاری ک بدت میاد ب طور مثال بگو دوستمم مث خودمون نامزده میگه من دوس دارم شب و روز پیش نامزدم باشم تو چ جوری هستی منم بهش گفتم منم همینم دوس ندارم حتی ی دیقه رو از دست بدم و دلم میخاد هر لحظههههه کنار نامزدم باشه😉😉اینجوری حتی وقتایی ک یهویی بخای همراهیشون کنی با خودش میگه خب اخلاق زنم همینه دوس داره کنارم باشه و ...
هییییچ وقت پشت سرش چیزی نگی ک ب گوشش برسونن ب شکل بد
اگه خاستی جایی بری ک مادرشوهرت نیاد یا مثلا شوهرت خاست بره جایی قبل اینکه لباس بپوشه و کلا منظورمو میفهمی ک زوود اقدام کن ک خودمم باهات میاما ک بعدش کسی نتونه همراهیش کنه
یا مثلا بگو وای نمیدونم چرا ولی همش دوس دارم تو خلوت دو تایی باشیم و مزاحم نداشته باشیم و گاهی مثلا حتی یکی از نزدیکان خودتو مثال بزن بگو اه مثلا مامانم یا داداشم یا فلانی امروز هی گفتن بریم فلان جا ولی من قبول نکردم چون دلم میخاست پیش تو باشم
البتهههه بگما همه اینکارا رو با سیاست انجام بده ی جوری نشه ک شوهرت لوس شه و فک کنه چ خبره؛؛😂😉مثلا جایی ک لازمه نازشو بکش جایی هم ک خطری تهدیدت نمیکنه 😂نازشو نکش و براش ناز کن😉ک فک کنه وای بدون اون نمیتونی حتی ی لیوان اب بخوری
و اینکه در نهایت سعی کن هیییچ وقت بد مادرشوهرتو پیشش نگی ؛حتی اگه مادرشوهرت بهت بدی کرد مثلا اون کار مادرشوهرتو اگهههه خاستی بگی بگو ک وای ب نظرت مامانت از دستم ناراحته یا من کاری کردم ک مامانت دلخور شده و امروز اینو گفته،؟؟؟البته سعی کن مادرشوهرتو بشناسی ببینی مشگلات بین خودش و خودتو ب شوهرت میگه یا ن اگه دیدی از اوناس ک میگه پس شما دست پیش بگیر و همون مدلی ک گفتم بگو اگرم ن اهل گفتن نیست ک شمام نگو و بزار ذهن همسرت ازاد باشه و اینکه همییییشه بهش بگو مامان باباتو خیلیییی دوس دارم اینو ک زبونی بگی نصفی از مشگلاتت حل میشه