2777
2789
عنوان

مادر شوهر :/

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 96 پست
😄😅زیاده روی یعنی چی تو روابط مادر و پسری 😊   فوقش میخوان چهار تا کلمه حرف معمولی بزنن دیگه & ...

منظورم اینه همش بخوان برن بیرون و منو منزوی کنن

هر چیز که در جستن آنی،آنی 
من خودم هنوز مجردم ولی عشقم اینقد به مامانش محبت میکنه که نگو ولی بدم نمیاد چون مامانشه دیگه براش زح ...

خوشبحال دل دریاییت.. کاش منم یذره بیخیال بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم اینه همش بخوان برن بیرون و منو منزوی کنن

مطمعن باش تو همیشه جایگاه خودت رو خواهی داشت عزیزم 

خوشبختانه در میان آبهای طغیانی این زندگی،چند جزیره کوچک هست که بتوان بدان پناه برد؛کتاب های زیبا،شاعران ،موسیقی
اون پیش دستی کرد گفت. منم اگه بعدش میگفتم خودم باهات میام شاید بدتر میشد. الان شاید خوب نباشه زیاد ح ...

اتفاقا بايد زودتر اين قضيه رو حلش كني كه واسشون عادت نشه وگرنه سخت ميشه درستشون كرد

ديگران راقضاوت نكنيم.
هیچ وقت برای پسرم زن نمی گیرم ..اگر هم بگیرم کسب رو می‌گیرم که عضو نی نی سایت نباشه🤪

زن بگیرید. ولی هیچوقت حساسیت زنشو تحریک نکنید. کاری که مورد علاقه همه مادرشوهراست. و نسبت به پسرتون و عروستون رفتار یکسان داشته باشید

من خودم هنوز مجردم ولی عشقم اینقد به مامانش محبت میکنه که نگو ولی بدم نمیاد چون مامانشه دیگه براش زح ...

بزار ايشالله تو موقعيت قرار بگيري منم ازين حرفا زياد ميزدم كه من احترام ميزار و اونام كه مريض نيستن بي احترامي كنن و مادر و خواهرش مثل مادر خواهر خودمم

ولل متوجه شدم دست ما نيست و هرچقدرم سعي كنيم اونا نميخوان روابط درست بمونه

ديگران راقضاوت نكنيم.
اتفاقا بايد زودتر اين قضيه رو حلش كني كه واسشون عادت نشه وگرنه سخت ميشه درستشون كرد

با شوهرم یکم ترشرویی کردم. خداکنه از همین درس بگیره

دقیقا مادر شوهر منم تا میاد خونه ما از جفت پسرش تکون نمیخوره موقع بیرون رفتن هم سریع میره آماده مبشه دم در می ایسته میگه منم میام . حالا شوهرم منو جایی نمیبره و میگه پیش مادرم بمون تنهاس . اون زودتر از پسرش میزنه بیرون .  موقع خواب به پسرش میگه تو پذیرایی میخوابی یا اتاق خواب . خب چه حرفیه انتظار داره زنشو ول کنه پیش مادرش بخوابه . کلا چشم شوهرش نداره تمام زندگیش یه دونه پسرشه .

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون
دقیقا مادر شوهر منم تا میاد خونه ما از جفت پسرش تکون نمیخوره موقع بیرون رفتن هم سریع میره آماده مبشه ...

واقعا چرا همه مادرشوهرا اینجورین؟ مادر شوهر منم اصلا به شوهرش کاری نداره فقط چشمش به پسراشه

مشکل اینه که فکر میکنی با شوهر شما رفته...در واقع با پسر خودش رفته و اینا مادر و پسرن...شما اگه حساس ...

عزیزم بعضی مادر شوهرا چون حالا یا شوهرشون سنشون بالاس یا بی محبتن . همش دور پسرشون میگردن خلا محبتی رو میخوان از پسرشون بگیرن . ولی نفر اول زندگی هر مردی زنشه نه مادرش. مادرش نفر اول زندگی پدرشه 

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون
وای خدایا...  چندتا از شگرداتو بهم بگو

😂😂چشم 

یکی اینکه پیش شوهرت خیلییی ازش تعریف کن وقتی تنهایین؛؛دو اینکه از هر کاری ک بدت میاد ب طور مثال بگو دوستمم مث خودمون نامزده میگه من دوس دارم شب و روز پیش نامزدم باشم تو چ جوری هستی منم بهش گفتم منم همینم دوس ندارم حتی ی دیقه رو از دست بدم و دلم میخاد هر لحظههههه کنار نامزدم باشه😉😉اینجوری حتی وقتایی ک یهویی بخای همراهیشون کنی با خودش میگه خب اخلاق زنم همینه دوس داره کنارم باشه و ...

هییییچ وقت پشت سرش چیزی نگی ک ب گوشش برسونن ب شکل بد 

اگه خاستی جایی بری ک مادرشوهرت نیاد یا مثلا شوهرت خاست بره جایی  قبل اینکه لباس بپوشه و کلا منظورمو میفهمی ک زوود اقدام کن ک خودمم باهات میاما ک بعدش کسی نتونه همراهیش کنه 

یا مثلا بگو وای نمیدونم چرا ولی همش دوس دارم تو خلوت دو تایی باشیم و مزاحم نداشته باشیم و گاهی مثلا حتی یکی از نزدیکان خودتو مثال بزن بگو اه مثلا مامانم یا داداشم یا فلانی امروز هی گفتن بریم فلان جا ولی من قبول نکردم چون دلم میخاست پیش تو باشم 

البتهههه بگما همه اینکارا رو با سیاست انجام بده ی جوری نشه ک شوهرت لوس شه و فک کنه چ خبره؛؛😂😉مثلا جایی ک لازمه نازشو بکش جایی هم ک خطری تهدیدت نمیکنه 😂نازشو نکش و براش ناز کن😉ک فک کنه وای بدون اون نمیتونی حتی ی لیوان اب بخوری 

و اینکه در نهایت سعی کن هیییچ وقت بد مادرشوهرتو پیشش نگی ؛حتی اگه مادرشوهرت بهت بدی کرد مثلا اون کار مادرشوهرتو اگهههه خاستی بگی بگو ک وای ب نظرت مامانت از دستم ناراحته یا من کاری کردم ک مامانت دلخور شده و امروز اینو گفته،؟؟؟البته سعی کن مادرشوهرتو بشناسی ببینی مشگلات بین خودش و خودتو ب شوهرت میگه یا ن اگه دیدی از اوناس ک میگه پس شما دست پیش بگیر و همون مدلی ک گفتم بگو اگرم ن اهل گفتن نیست ک شمام نگو و بزار ذهن همسرت ازاد باشه و اینکه همییییشه بهش بگو مامان باباتو خیلیییی دوس دارم اینو ک زبونی بگی نصفی از مشگلاتت حل میشه

مشکل اینه که فکر میکنی با شوهر شما رفته...در واقع با پسر خودش رفته و اینا مادر و پسرن...شما اگه حساس ...

پسرش تاوقتی مجرد بوده همه عشق و حالاشونو باهمدیگه کردن.. دیگه الان بزاره ما زندگیمونو بکنیم

با شوهرم یکم ترشرویی کردم. خداکنه از همین درس بگیره

روابط با همسرت رو هيچوقت خراب نكن ولي وقتش رو با خودت پر كن و قبل از اينكه اونا براش برنامه بزارن شما زودتر برنامه بچين

ديگران راقضاوت نكنيم.