2777
2789
عنوان

مادر شوهر :/

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت همراهش میرفتی نمیتونست به مادرش بگه نه تو نیا، زشته خودت از اول پیش قدم شو و همراه شوهرت باش

یکدفعه ای گفت بریم دکتر دیگه نتونستم چیزی بگم. از تکرار این ماجرا میترسم خیلی

هر چیز که در جستن آنی،آنی 
میرفتی باهاش کلیم خرید میکردی واسه خودت دست شوهرت میگرفتی شونه ب شونه

ازین ببعد باید همینکارو کنم. شوهرتو ول کنی بعدش نتیجش میشه این

خخخ اوایلشه تو نامزدی بیشتر مادر شوهر و شوهرا همینجورین یهو لوس میشن 😂فقط سعی کن زیر زیرکی همون تای ...

الان درست شده؟؟ 

همش نمیگه که مادرمه زحمتمو کشیده باید ببرمش بیرون و فلان؟ 

نمیگم کم میزاره .بیشترم میتونه بزاره. ولی یکم تحمل این چیزا برام سخته 

پس بی خیال دردسر دروس نکن .وقتی مادرشوهر حرص هوردن شما رو ببینه 😊😊 بیشتر خوشش میاد جذب شوهرت بشه ..شما باید کاری کنی ب همسرت نزدیک تر بشی .بزار عب نداره بره بگرده .بلاخره همسرت خودش خسته میشه .هرچند مادرشه نباید کلمه دروستی باشه که استفادع میکنم .ولی اگه شوهرت همه جوره خوبه پس 

چرا دنبال اینکی ک اختلاف دروس کنی ..اگه روزی پسر دار بشی و عروست همچین کاری کنه خوشت میاد .ولی ب نظرم .شوهر آدم باید متعادل باشه .هم بتونه همسر و هم بتونه مادرشو راضی نگه داره .همون جوری ک شما دوس داری بیس چار ساعت کنارت باشه .مادرشم دوس داره 

اگه شده دو سه روزی یه بار بچشو ببینه ..سعی کن کنار بیا 

مردا وقتی سنشون بالاتر میره یواش یواش میان سمت زنشون 😊😊

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔
اتفاقا لازم شما یا همسرتون گاهی بدون هم  پدر و مادرتون رو ببینید    بعدم خیلی خوبه که ...

من میترسم زیاده روی کنن. همش استرس دارم. نمیدونم چکار کنم

پس بی خیال دردسر دروس نکن .وقتی مادرشوهر حرص هوردن شما رو ببینه 😊😊 بیشتر خوشش میاد جذب شوهرت بشه . ...

درست میگی. ممنونم از راهنماییت

الان درست شده؟؟  همش نمیگه که مادرمه زحمتمو کشیده باید ببرمش بیرون و فلان؟

اره درست شد خدا رو شکر خب ن من مارمولک بودم رو در رو نمیگفتم نرو با مامانت ؛با جلب بازی بهش میفهموندم ک دوس دارم همش پیشت باشم و از این چیزا😂😉؛؛اوایل واقعا چندش و عذاب اور بودا منو میبرد خونشون موقع نامزدی بعد پا میشد با مامانش میرفتن خونه خالش در این حد😂😂ولی خب سر دو س ماه جمعش کردم ک پر رو نشه و عادت نکنه ؛؛مادرشوهرم ک هیچ جاریمم خودشو میچسبوند هر کاری داشتن میخاستن شوهر من انجام بده حالا از یکی از افراد خانوادشون شنیدم ک میگفت بخدا تا دیروز اصلاااا اینجوری نبودن و شوهرم همش پی کارای خودش بوده الان ک نامزد کرده مادر و زنداداشش همچین شدن😑😅

من میترسم زیاده روی کنن. همش استرس دارم. نمیدونم چکار کنم

😄😅زیاده روی یعنی چی تو روابط مادر و پسری 😊   فوقش میخوان چهار تا کلمه حرف معمولی بزنن دیگه      بد به دلت راه نده عزیزم 

خوشبختانه در میان آبهای طغیانی این زندگی،چند جزیره کوچک هست که بتوان بدان پناه برد؛کتاب های زیبا،شاعران ،موسیقی
اره درست شد خدا رو شکر خب ن من مارمولک بودم رو در رو نمیگفتم نرو با مامانت ؛با جلب بازی بهش میفهموند ...

وای خدایا...  چندتا از شگرداتو بهم بگو

راستی زیاد رو بدی عادت میکنن هر دوشون هم شوهرت هم مامانش بعدم مگه شوهر نداره؟والا مامانا چ مادر خودم باشه چ مادرشوهر  نمیدونم چرا ولی واقعا لوس میشن انگار میخان جلو عروس بگن ببین پسر منه ها و فلان 😂تا ی جاییشو ادم میتونه چیزی نگه ولی بیشتر از  اونو دیگه واقعا پر رو میشن هر دو طرف و فک میکنن درستش همینه ک مادر اولویت باشه در صورتیکه مادرباید  برا شوهر خودش تو اولویت باشه ن زندگی پسرش

مادرشوهر خودت اینجوری نیست

من خودم هنوز مجردم ولی عشقم اینقد به مامانش محبت میکنه که نگو ولی بدم نمیاد چون مامانشه دیگه براش زحمت کشیده همین اندازه هم منو دوست داشته باشه بسمه