2777
2789
عنوان

مادر شوهر :/

662 بازدید | 96 پست

سلام دوستانم. چرا مادر شوهرا اینطورین. همش آویزون شوهر ادمن. مگه خودش شوهر نداره. 

شوهر من میخواست بره دکتر اونم گفت بزار من باهات میام که خیالم راحت شه. منم میدونستم این بهونست که باهاش یه بیرونی بره.منم گذاشتم رفتم خونه مامانم گفتم هرجا میخواید برید.بعد باهم دوتایی قدم زنان رفتن تا دکتر و حتما وسط راه فروشگاهی جایی هم رفتن. ساعت 8رسیده خونه تازه دنبال منم نیومد دیگه :/ 

همش حس میکنم این وسط یه چیز اضافی ام.مانع خوشی اون دوتام که از نبودم استفاده میکنن و میرن دنبال خوشی شون. خیلی حس بیخودی دارم.خواهش میکنم راهنماییم کنید 

هر چیز که در جستن آنی،آنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت همراهش میرفتی

نمیتونست به مادرش بگه نه تو نیا، زشته

خودت از اول پیش قدم شو و همراه شوهرت باش

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

من از اول پاشو قیچی کردم

مادرشوهرم تازه یادش افتاده بود پسر داره و پسرش ببرش بیرون و گردش

منم همش بهانه میاوردم ک با هم بریم و میخایم حرف بزنیم و بزرگتر نباشه باهامون

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
تو میرفتی باهاش دکتر,اون جرات نمیکرد بگه من میرم باهاش

اون پیش دستی کرد گفت. منم اگه بعدش میگفتم خودم باهات میام شاید بدتر میشد. الان شاید خوب نباشه زیاد حساسیت نشون بدم

هر چیز که در جستن آنی،آنی 

خخخ اوایلشه تو نامزدی بیشتر مادر شوهر و شوهرا همینجورین یهو لوس میشن 😂فقط سعی کن زیر زیرکی همون تایمی ک مادرشوهر میخاد همراهیش کنه مثلا بگو منم باید برم ی سر فلان جا و همیشم ی چند مورد جلو جلو بگو مثلا بگو ی روز ک وقت داشتی باید با هم بریم بیرون یا دکتر یا خرید مثلا و لازم نیست حتما ب نامزدت بگی ک بدت میاد از بیرون رفتنتی دو نفره با مامانش چون سوء استفاده میکنن اغلب خلاصه تا عروسی ی جوری مدیریت کن ،؛شوهر منم همین بود 😂

اتفاقا لازم شما یا همسرتون گاهی بدون هم  پدر و مادرتون رو ببینید    بعدم خیلی خوبه که اگه مادر شوهرت احساس کنه هنوز پسرش رو داره که باهاش قدم بزنه و جایی بره و شما مانع نیستید حتما رفتارش با شما هم بهتر میشه چون میدونه بین اون و پسرش قرار نگرفتید

خوشبختانه در میان آبهای طغیانی این زندگی،چند جزیره کوچک هست که بتوان بدان پناه برد؛کتاب های زیبا،شاعران ،موسیقی
تو میرفتی باهاش دکتر,اون جرات نمیکرد بگه من میرم باهاش

ببین عزیزم چه بخوای چه نخوای حق مادر نسبت به فرزند بیشتر است تا همسر 

بعدم مادره نگرانه 

البته اینا دلیل نمیشه که دخالت کنه 

نمیگم همیشه حق با مادر شوهرته 

منتهی هر چقدر سخت نگیری خودت راحت تری 

حالا با شوهر شما پارک و سینما نرفته که 

رفته دکتر  

بذار به حساب مادریش