2777
2789
نه من از هفته سوم بعد زایمان شروع کردم ورزش  از ۳ساعت بعد زایمانمم بستم با گن شکممو تا ۱ماه کا ...

سزارین بودی؟!!! پس چرا میگن تا ۶ ماه نمیشه ورزش کرد؟! اینم میگن که نمیشه گن بست بخاطر بخیه و چسبندگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نخاروندم روغن زیتون زدم ولی شکمم دیگ رنگش معلوم نیست ب پوستت بستگی داره پوست من نازک و خشکه

مثل پوست من ... شما ترک خوردی؟

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

گردو هرروز بخور برای زیبایی پوست و اینکه زود جمع بشه و برای کش اومدن پوست وقتی بزرگ شد بچه خیلی مفیده .گاهی روغن زیتون آخرشب ها میزدم .من فقط ماه آخر بارداری اونم خیلی کم ترک خورد .بعد زایمان هیچ اثری نموند. هیچ ترکی ندارم الان

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم
عیب نداره دوبازه برمیگردی  خب گشنت میشد با میوه سیر میشدی مفیدم بود  من میخوام شیر و پرو ...

خندم گرفته از دستت😄😄😄😄چه ذوقی داره الهی... انشالله

اخه من تا غذا و نون واینا نخورم سیر نمیشم با میوه و...

بعد ۳سال تاثییری داره برای چروک و ترک شکم؟

ببین من میگم حتی اگه همه بگن تاثیری نداره اگا یه قدم برداری برای بهتر شدن خیلی بهتره تا بشینی بگی دیگ خوب نمیشه...توی نت بزن چندتا روغن دیگه هم هست که مخلوطش ترک های پوستی چند ساله که هیچ اوتایی هم ک رنگشون تعقیر کرده رو برده...ولی باید مصمم باشی دیگ

سزارین بودی؟!!! پس چرا میگن تا ۶ ماه نمیشه ورزش کرد؟! اینم میگن که نمیشه گن بست بخاطر بخیه و چسبندگی

اره ... چرت میگن من ۳ساعت بعد زایمان بستم محکممممم هیچیمم نشد حمام میرفتمم بخیه هامو سشوار میکردم مرطوب نباشه اذیت کنه ... گنمم شورتی بود نمیزد بخیه مو ولی محکمممممممممم بودااا 

رحممو جمع کرد کامل ... هفته سومم شروع کردم ورزش البته از ورزش سبک شروع کردم

بخای ول کنی خودتو شکم میاری جمع کردنش با خداس

خندم گرفته از دستت😄😄😄😄چه ذوقی داره الهی... انشالله اخه من تا غذا و نون واینا نخورم سیر نمیشم با ...

من تو کل ۹ماه بارداری کلا شاید ۱۰ بار برنج خوردم

پیتزا کلا حذف 

فست فودم شده بود همبرگر که گوشته

۶۰ درصد غذاهامم ابپز یا بخار پز 

روغنو خیلی محدود کرده بودم