2777
2789
من دوبار زایمان کردم اصلا ترک نخوردم ولی مامانم و خواهرم پررررر ترکه شکمشون یعنی من جز اون چند درصدم ...

شما واسه روغن و نخاروندنه توی پست های بعدیمم گفتم منم خودم خوب بود شکمم هفته اخر خاروندم خییییلی 

بعدش ترک خورد چندتا

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم خداحفظش کنه برات 🌺💋💋

ممنون سلامت باشی 

من سیب هم زیااااد میخوردم بخاطر فیبرش اصلا یبوست نداشتم ... سیب رو تو ماه ۴ که میگن ماه چهره جنینه زیاد خوردم دو طرفشو گاز میزدم میخوردم میگن تاثییر داره منم انجام دادم ۱۰ باری هم فک کنم سوره یوسف خوندم به سیب بعدا خوردم

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
مامانم نداره ولی خاله هام خیلی بد

من مجردم ولی واسه بلوغ بدنم کلی ترک خورد . دکتر هم رفتم حتی دکتر طب سنتی هم رفتم. هیچ نتیجه ای نداشت

مامانم و خاله هام و عمه هام که بدنشون ترک داشت منم اینجوری شدم

یکی از دختر دایی هام زیرنظر دکتر یود بدنشو هر شب با روغن چرب میکرد و وزنشو کنترل میکرد ولی ماه های اخر ترک خورد بدنش.البته مثل مامانش افتضاح نشد ولی دیگه پوستش مثل قبل نیست.خلاصه بگم با روغن و ماساژ بهتر میشه ولی اگه زمینه ارثی داشته باشی کاریش نمیشه کرد

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...
مامانا زیاد تعریف میکنن از بچشون چی بگم اخه خخخخ ولی مادرشوهرم بهش میگه یوسف  چال داره چشاش د ...

یا حسین چه جور میتونستی بخوری😁

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏