2777
2789

مثلا من خودم هفته اخر اینقدر خاروندم ترک خورد 

فک کن تا هفته اخر شکمم اخ نگفته بودا 

خودم گند زدم بهش 

البته الان ۳سال گذشته زیاد اثری ازش نیس جز دور نافم یکم

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن بادوم تلخ ضررنداره؟؟؟؟؟؟؟ شنیدم خوب نی

واااات؟؟؟!!کی گفته؟؟؟اصلا توی اینترنت هم بزنی روغن برای ترک پوستی میزنه روغن بادوم میتونی نظراشونم بخونی روغن بادوم من اکثر شبا به زیر چشمم میزنم چون برای سیاهی دور چشمم خوبه اصلا ضرری ندیدم به شرطی ک اصلشو بگیریاا

کرم مخصوص بزن یا با روغن زیتون چرب کن  چربی بدنتم کنترل کن شکمت زیاد بزرگ نشه من که حامله شم ...

منم این فکرارو میکردم 

ولی اصلا دست خود ادم نیست

منکه نصف شبا گشنم میشد هفته های اول مث چی میخوردم نمیخوردم معده م داغون بود

هفته ۲۴ ام ۱۰ کیلو اضافه کردم!!!!!!!!!!!ولی چون قدم بلنده شاید معلوم نباشه!من ۲ سال ورزش کرده بودم۱۱ کیلو کم کردم شدم ۶۳ الان شدم ۷۳

اویزون نیست شکمت؟!

نه من از هفته سوم بعد زایمان شروع کردم ورزش 

از ۳ساعت بعد زایمانمم بستم با گن شکممو تا ۱ماه کاملا رفت تو ... اینقدرم پسرم شیطونه یسره انگار در حال دراز نشستم چون همش دولا میشه جمع میکنم 

بعد من حتی ۱کیلو اضافه نکردم غذاهام تو کل بارداری سالم بود وزنم همش بچه بود چاق نشدم الانم وزنم ۱کیلو از قبل باردازی کمتره

من از ماه 4 کرم ماستلا زدمِ.کرم برا پوستهای مستعد ترکش رو زدم چون ی سرم هم داره ک ترمیم کننده ترک هست.دوستم از اول اشتباهی اونا زده بود و چندتا ترک خورده بود شکمش.ولی من نه.مامانمم شکمش ترک داره

واااات؟؟؟!!کی گفته؟؟؟اصلا توی اینترنت هم بزنی روغن برای ترک پوستی میزنه روغن بادوم میتونی نظراشونم ب ...

نوع تلخشو میگم

تو بارداری شنیدم ضررداره

الان فقط وازلین میزنم اونم یه موقع هایی

واااات؟؟؟!!کی گفته؟؟؟اصلا توی اینترنت هم بزنی روغن برای ترک پوستی میزنه روغن بادوم میتونی نظراشونم ب ...

بعد ۳سال تاثییری داره برای چروک و ترک شکم؟

منم این فکرارو میکردم  ولی اصلا دست خود ادم نیست منکه نصف شبا گشنم میشد هفته های اول مث چی می ...

عیب نداره دوبازه برمیگردی 

خب گشنت میشد با میوه سیر میشدی مفیدم بود 

من میخوام شیر و پروتویین و میوه و سبزیجات و خرما بخورم 

کلا براش ذوق دازم 

دیشب برای یکی داشتم کارایی که واس بچه میکنم میکردم

نینی میخواااااام

حاملم نیستما

شاید امسال اقدام کنم

وای قربونش برم