2777
2789
عنوان

زندگی اینستاگرامی+تجربه

5731 بازدید | 86 پست

سلام دوستان

زندگی های اینستاگرامی چقدر تحت تاثیرتون قرار میده؟

درباره بلاگر ها چقدر اطلاع دارین؟

نظرتان کلا درباره این مسائل چیه؟

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که تحت تاثیر قرار نمیگیرم اخه نمیدونمم دلیل اینهمه تشویق افراد براشون چیه مگه ما تو زندگی اوناییم؟ما فقط یک ویترین ازش میبینیم مردم کلی اینا رو بزرگ میکنن درنهایت طرف ی حرفی میزنه یا کاری میکنه میخوره تو پرشون شاکی میشن....خب از ادما بت نسازید😒😒

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

من سمانه سوادی و فرانک عمیدی رو فالو میکنم، سرشون به تنشون میارزه واقعا، با این که با یه سری نظراتشون خیلی مخالفم ولی هر چی میگن با مطالعست و خیلی حرفاشونم منطقی.

از اینایی که چپ و راست از خود نحس خودشیفتشون عکس میذارن و برند لباس و کفش و زیدشونو به رخ میکشن واقعا حالم به هم میخوره...

یا مثلا کسایی مثل بابای آرات که از بچشون استفاده ی ابزاری میکنن...

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)

من ی مدت خیلی محدود اینیستا داشتم.واقعا آرامش رو ازم گرفته بود.من خداروشکر آدم خوشبختی هستن.اما اهل جار زدن و نشون دادنش نیستم.اما ناخوداگاه حس میکردم هیچ خوشبختی ندارم.کسایی از اشناها بودن که به چشم میدیدم اصلا نه احترام و نه محبتی بینشون بود اما تو اینیستاشون خیلی متفاوت ظاهر میشدن

خلاثه وقتی دیدم آرامشم سلب شده عطایش را به لقایش بخشیدم

خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊

برای سرگزمی خوبه خدا زیادشون کنه

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷