2777
2789
عنوان

زندگی اینستاگرامی+تجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 5733 بازدید | 86 پست
فقط یه روز اینستا نصب کردم،   دیدم ارزش مصرف کردن حجم نت رو  نداره😂    مثلا &nb ...

حرفتون درسته 

ولی برای ایده گرفتن خیلی خوبه 

میدونید برمیگرده به سواد رسانه ای 

باید درست ازش استفاده کنیم و صدالبته کارشما بسیار درست بوده که وقتی دیدین ارزشش رو براتون نداره حذف کردین 

این عالیه

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه با بچه هاشون دارن کسب درامد میکنن خیلی ناراحت میشم حقیقتش  اما اینکه بخوام حسادت کنم یا ...

دقیقا منم از اینش متنفرم....خصوصا اوت دختره پانیذ واقعا دلم براش میسوزه شیرین زبون و پاکه ولی اخه شده منبع درآمد خانواده

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
ب هر حال آرات استعدادش ذاتیه  خیلیا تو دنیا از همون بچگی فعالیتای سنگین کردن ولی شما پانیذ اس ...

آرات استعدادش ذاتیه درست.

ولی دیدید توی بعضی ویدیو ها چقدر مشخصه که اون پدر از نظر روانی چیکار با بچش کرده؟

پسر توی اون سن باید بشینه گریه کنه واسه ی این که نتونسته رکورد دراز نشستشو بشکونه؟

موهای بدنش طبیعین؟

حتی به حریم شخصی پسرش احترامی نمیذاره و با افتخار فیلم آمپول زدنش رو توی فضای مجازی پخش کرده 😐😐😐

ورزش سنگین توی این سن برای رشد و استخونای بچه خیلی خیلی مضره!!!

اون بچه با اون استعدادش عین بیل کارگر برای باباش عمل میکنه، شده وسیله ی امرار معاشش! فقط ببینید آرات پدرشو از کجا به کجا رسونده... دیگرانم که محو و مفتون استعداد آرات، لذت میبرن و تشویق میکنن، بدون این که به بچه ی بیچاره فکر کنن...

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
مخصوصا مهدیس فود دیدی چ غذاهایی رو تست میکنه

خدایی از اون افتضاح تر ندیدم !

دهنش عین تمساح باز میکنه و با دهن باز میخوره و از دهنش دائم غذا میریزه بیرون   

‏وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐

بعضیا فقد کارشون شده تبلیغ

ب واسطه اینستا خیلی نزدیک کسیو درک میکنم ک تاحالا ندیدمش و پیگیر خوشی و ناخوشیش هستم

منتفرم از شاخای مجازی ک عقده هاشونو تکمیل میکنن هیچوقت فالو نکردم

بلاگر ها ۹۰ درصد تبلیغ میکنن 

فقد  ی سری ها هستن برا خندون بقیه از زندگی خودشون میزنن بی شیله پیله و خاکی فحششو میخورن ولی اگ دوتا تبلیغم بذارن اشکال نداره 

و منتفرم از اون مادری ک بچه ش رو شو اف کرده برا پووول و معروفیت

پلیز دونت لایک می😥 ریپلای دوست
منظورت از موهای بدنش چی هست؟

موهای بدن کلفت و مردانه داره. خیلی مشکوکه که هورمون مصرف میکنه. توی اون سن اون حجم مو خیلی غیر طبیعیه.

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
ب هر حال آرات استعدادش ذاتیه  خیلیا تو دنیا از همون بچگی فعالیتای سنگین کردن ولی شما پانیذ اس ...

آرات رو پدرش داره بهش استروئید میده و این یعنی نابودی اون بچه و کبدش

بدن هیچ بچه ای، به طور نرمال اینجوری عضلانی نمیشه، چون بچه ها زیر سن بلوغ اصلا ترشح تستسترون ندارن، اگه ۱۵ ۱۶ ساله بود بله میگفتم درست میگی ولی نه بچه ی ۴ ۵ ساله.

علاوه بر این صفحات غضروفی استخوان های بچه، به خاطر ورزش های سنگین، دیگه رشد زیادی نمیکنه و قد این افراد کوتاه میمونه.

‏وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐
حرفتون درسته  ولی برای ایده گرفتن خیلی خوبه  میدونید برمیگرده به سواد رسانه ای  با ...

😍😍  واسه ایده  از کانالا و چیزای دیگه میتونم استفاده کنم، یا اگه اطلاعاتی بخوام  راحت سرچ میکنم.

یه تاپیک در مورد همین اینستا دارم    فریب زندگی اسلایسی رو نخوریم!    

اصلا تحت تاثيرشون قرار نميگيرم

الان يكسالي هست كه اينستامو پاك كردم و برگشتم به فضاي اروم فيس بوك

الان كه از بيرون به فضاي اينستا نگاه مي كنم اصلا دوستش ندارم

يه اتفاقي ميوفته همه بدون اينكه از اصل ماجرا از عمق درد ماجرا خبر داشته باشن كاملا تقليدوار شروع مي كنن پيام تسليت گذاشتن، از روي متناي تكراري كپي مي كنن براي انتقاد، 

شوآف حالمو بد مي كنه

به نظرم ما ايرانيا به غااايت مي تونيم شور هرچيزي رو در بياريم

به نظرم قبل از اينكه فضاي مجازي تا اين حد جا باز كنه بايد فرهنگ استفاده ازش جا بيوفته

اصلا برام جالب نيست بدونم دختر عمم كه سالي به دوازده ماهم نميبينمش صحبها ميره باشگاه انقلاب پياده روي و هشتگ يه روز خوب ميزنه وقتي مي دونم كلا اخلاق مزخرفي داره

برام مهم نيست فلان سلبريتي امروز مي خواد اداي يه ادم منتقد و با فهم و كنالات رو در بياره در صورتي كه املاي كلمات رو درست نمينويسه

و هزارتا چيز ديگه

ارزش نداره تحت تاثير اين ادما باشيم

منم در طول روز كتاب مي خونم، اشپزي مي كنم مهموني ميرم به گلدونام رسيدگي مي كنم و.... لزومي نميبينم تك تك كارامو جار بزنم تا لايك بگيرم

فضاي فيس بوك رو ترجيح ميدم به فضاي شوآف زده ي اينستا