2777
2789
عنوان

زندگی اینستاگرامی+تجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 5733 بازدید | 86 پست
از کجا میدونید استروئیده ؟ من اراتو دنبال نمیکنم اما با این تعریفا قطعا زیر دست یه مربی باید باشه دی ...

گلم بیخیال استروئید هم که بشیم، که البته نمیشه چون مو های بدنش و فرم عضلاتش گویای وجود استروئیدن، وقتی ویدیو های بچه رو ببینید میبینید که از نظر روانی تخریب شدا کاملا. فکر و ذکرش شده همین که سیکس پک داشته باشه و بشه بهترین فوتبالیست.

برای نزدن رکورد شنای سوئدیش گریه میکنه، وقتی دراز و نشست میره از درد گریه میکنه اما متوقف نمیشه...این چیزا برای بچه ی توی اون سن نرمال نیست. به علاوه ی این که تمام مقالات دارن تایید میکنن ورزش سنگین برای بچه های به این سن و سال خیلی مضره...

اون پدر حتی به حریم شخصی پسرش هم احترام نمیذاره.

حتی همینقدر شرف نداره که پول هایی رو که از پسرش در میاره برای خود پسرش بذاره، عمل دماغ دخترش و نو شدن اسباباشون نشون میده که پولای حاصل از آراتو به جای سرمایه گذاری و نگهداشتنش برای آرات به صورت ملک یا هر سرمایه ی دیگه ای داره برای خودش خرج میکنه...

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از وقتی y فعال میشه تستسترونم ساخته میشه  رشد بیضه و آلت نتیجه ی همین تستسترونه

اصلا متوجه منظور من نشدید.

بحث ژنتیک با ترشح هورمون متفاوته.

شما تو ۴ ۵ سالگی پریود میشید؟ اصلا تخمدان فعال هست؟

شما این عضو رو داری ولی هورمون بعد از بلوغ فعال میشه که شما تخمدانهات شروع به کار میکنن.

برای مردها هم همینه، مرد وقت بلوغ، ترشح هورمون تستسرون تو بدن بالا میره.

‏وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐
اصلا متوجه منظور من نشدید. بحث ژنتیک با ترشح هورمون متفاوته. شما تو ۴ ۵ سالگی پریود میشید؟ اصلا تخ ...

بالارفتن تستسترون دلیل بر صفر بودنش تو زمان کودکی نیس

ببخشید پس دلیل خودارضایی تو دوران کودکی چیه؟!

ضمنا من پسرم

بالارفتن تستسترون دلیل بر صفر بودنش تو زمان کودکی نیس ببخشید پس دلیل خودارضایی تو دوران کودکی چیه؟! ...

برام جالبه در مورد بدن خودتون کمترین اطلاعی ندارید.
نمیگم صفر هست ولی با اون مقدار کم، بدن اینجوری عضله ای نمیشه !

در مورد خودارضایی خودتون گوگل کنید یا من بگم نی نی یار واستون توضیح بده؟

‏وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐
برام جالبه در مورد بدن خودتون کمترین اطلاعی ندارید. نمیگم صفر هست ولی با اون مقدار کم، بدن اینجوری ع ...

اینو ببینید لازمتون میشه 

منم نگفتم هورمون واسش میزنن یا نمیزنن 

چون اصلا پیگیر پیجش نیستم

اگه هم بزنن مقدارش خیلی خیلی پایینه 

پروتئین واسش تزریق میکنن

تو هر زمینه ایم ب اندازه خودم و خیلیم بیشتر اطلاعات دارم

اینو ببینید لازمتون میشه  منم نگفتم هورمون واسش میزنن یا نمیزنن  چون اصلا پیگیر پیجش نیس ...

چو دانی و پرسی سوالت خطاست !

ب هر حال عذر میخوام اگه معذب شدین سوالیم ک پرسیدم کاملا بدون منظور بود  فقط خواستم ب ی نتیجه ...

خودتونیم دیدید مقدارو از ۷ تا ۲۰ بود برای ۶ ماه تا ۹ سال

این بچه نمیتونه به طر نرمال اینطوری بشه

این اخرین حرف منه

خودتونیم دیدید مقدارو از ۷ تا ۲۰ بود برای ۶ ماه تا ۹ سال این بچه نمیتونه به طر نرمال اینطوری بشه ا ...

ن آخه شما گفتین صفره 

شما فقط ی کامنت منو ریپلای کنید

ک توش گفته باشم آره با این میزان هورمون عادی و نرمال میشه سیکس پک دُرس کرد!!!

من اصلا ن تایید کردم ن تکذیب 

فقط گفتم هورمونای استروئیدی بزرگسالشم از پا میندازه

شاید مقدار خیلی اندکی براش میزنن 

و همراه سایر داروهایی ک براش میزنن 

سلام دوستان عزیزم من میخواستم در این باره نظرمو بگم همسایه من ارواح کلش بلاگره و عکس و فیلمهایی از خودش میذاره که هر کی ندونه میگه تو زندگیشون چه خبره ولی من بارها با همین گوشای خودم شنیدم که سر همین قضیه با شوهرش و خانواده شوهرش جرو بحث داره و اصلا اون چیزی نیست که تو فضای مجازی نشون میده فضای مجازی همون طور که از اسمش پیداست مجازیه و واقعیت نداره و من در عجبم که افرادی هستن که این آدمای چیپ و تازه به دوران رسیده رو دنبال میکنن عزیزای من اینا همه ویترینی هست برای آدمای عقده ای وگرنه چه لزومی داره آدم از کارایی که تو زندگی شخصیش انجام میده فیلم و عکس بزاره تورو خدا اینارو بزرگ نکنین چون من میبینم که میگم