2777
2789
عنوان

خون تو مدفوع نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3320 بازدید | 60 پست
خب شیر من کم بود و ابکی سیر نمیکرد .گفتم لبنیات بخورم که خوب بششه 

من البته تو اون مدت فقط از لبنیات کره میخوردم و شیرینی که حاوی لبنیات بود. اگر رژیم بگیری هر چی توش لبنیات و شیرخشک هست ممنوع میشه.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
آره ولی باید رعایت کرد. چون به هر حال گوارش بچه در حال آسیب هست. دلدرد و دلپیچه عذابش میده خب.

مرسی از راهنماییت

نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شیر من کم بود و ابکی سیر نمیکرد .گفتم لبنیات بخورم که خوب بششه 

میتونی مکمل گالاکتومید بخوری شیر افزا و حاوی کلسیم هست. دکتر دخترم همیشه برای من می نوشت. توصیه می کرد آبگوشت و اب هویج بخورم. سوپ جو هم عالیه.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
من البته تو اون مدت فقط از لبنیات کره میخوردم و شیرینی که حاوی لبنیات بود. اگر رژیم بگیری هر چی توش ...

من فردا میبرم دکتر تا ازمایشش بگیره.فک میکردم از واکسنه سرما هم خورده بود .ولی کامل خوب نشده بود خلط داشت

نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع
میتونی مکمل گالاکتومید بخوری شیر افزا و حاوی کلسیم هست. دکتر دخترم همیشه برای من می نوشت. توصیه می ک ...

تازه داشت وزن میگرفت اصلا حالمو گرفت

آخه یه بار امتحاتی ببلاک haدادم اصلا لب نزد خیلی تلخ بود میترسم این شیر رو هم نخوره؛خیلی غصه میخورم ...

دخترمنم ببلاکhaمیخوره haک بدمره نیس خوبه

ببین شیزمادریک بخوای بیشتراز۴تاچیزوحذف کنی فایده ای نداره 

دیگ شیرخشک واس یچه های ماواجب هست 

من ب اولی ک ۴ماه شیرخودمودادم اخرش الرژی نشون دادحتی بیمارستلن خوابیدبخاطرژاسهال شدید

سردومی فقط ۱۵روزشیرخودمودادم شیرخشک میدم ببلاکha

وخدایی که بشدت کافیست
دخترمنم ببلاکhaمیخوره haک بدمره نیس خوبه ببین شیزمادریک بخوای بیشتراز۴تاچیزوحذف کنی فایده ای نداره& ...

بخدا خودم دیگه جون بچه داری ندارم فقط برنج و مرغ میخورم چند روز پیش دو سه تا مغز گردو خوردم دخترم تا صبح جیغ میزد،این ازمایش پوستی الرژی رو الانم میتونم بدم؟

عزیزم قبل  چندروز بیش یبوست نداشت؟

ن اصلا  بیرون رویش زیاده مخصوصا روزا

ن اصلا  بیرون رویش زیاده مخصوصا روزا

من زسرم به خاطر همین بستری کردم ولی عمون روز دیگه تو م فوش خون نبود ولی  بینارستان سوراخذسوراخش کردند منم رصایتی مرخصش کردم هیچ مشکلی هم بیش نیومد

بخدا خودم دیگه جون بچه داری ندارم فقط برنج و مرغ میخورم چند روز پیش دو سه تا مغز گردو خوردم دخترم تا ...

شیرخشک بده دخترخوب 

شیرمادردراولویت هست نه وقتیک برابچه مضرهببین بچه هایی ک الرری دادن بهتره  شبرخشک مخصوص بخورن 

اون شیزی ک تومیری خودت جون نداری بیحالی کلافهوای والاب هیچکجای بچه نمیرسع 

منم اول خیلی تعصب داشتم نسب ب شیرمادربعدک پسرم اونهمه اذیت شدخیلی پشیمونم ک اراول زودتربش پپتی ندادم بخداهم بچه راحت شدهم خودم 

تست الرری پوستی از۴تا۶ماهگی قابل انحامه پسرمن ک خیلی زیادبودتو۴ماعگی جواب دادولی دکترمعمولامیگ بعد۶ماه ک جواب دقیق بلشع 

راستی تست خونیشواصلانده درست نیس 

وخدایی که بشدت کافیست