2777
2789
عنوان

خون تو مدفوع نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3320 بازدید | 60 پست
خودم فرداش نوبت دکتر گوارش داشتم به دکتر گفتم گفت اگه تکرار نشد مال واکسنه 

خب صبر کنم یعنی؟

نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع
ببین اربچه من ک بدترنبودپرارخون  فقط اینکه همه موادی ک توش لبنبات دادن روقطع کن  وقت ویز ...

من قبل ازین کلا لبنیات میخوردم اینجوری اصلا نمیششد

نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوش داشت .دل پیچه هم قبلا داشت رفلاکس ن

علائم اولیه حساسیت رو داره. دختر من هم جوش داشت صورتش. قبل یک ماهگی که دکتر گفت حساسیته و رژیم گرفتم دیگه کار به خون در مدفوع نرسید. حدس من همون حساسیت به پروتئین کاوی هست.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
گفتم که تو نت بخون منکه الان میخوندم نوشته بود نگرانی نداره رگه های خون ولی لی بازم به متخصص نشون ب ...

ن خوبه کمی دمای بدنش بالاس .میخنده و صدا در میاره با زبونش

من قبل ازین کلا لبنیات میخوردم اینجوری اصلا نمیششد

طول می کشه تا روده ملتهب بشه و دیواره اش ریزش کنه و خون در مدفوع ظاهر بشه. من از ۲۶ روزگی دخترم فهمیدم و هیچ وقت هم خون ندیدم.

علائم اولیه حساسیت رو داره. دختر من هم جوش داشت صورتش. قبل یک ماهگی که دکتر گفت حساسیته و رژیم گرفتم ...

میگفتن از گرمیخ که میخوری .منم کم کردم بهتر ششد 

طول می کشه تا روده ملتهب بشه و دیواره اش ریزش کنه و خون در مدفوع ظاهر بشه. من از ۲۶ روزگی دخترم فهمی ...

تو شیرت تاثیر نزاشت کم نششد؟

میگفتن از گرمیخ که میخوری .منم کم کردم بهتر ششد 

منم از ۱۵ روزگی دخترم لیتر لیتر عرق کاسنی و شاتره خوردم. تا حدی کم شد ولی در نهایت بعد ده روز که بردمش دکتر گفت حساسیته و باید رژیم بگیری. ظرف یک هفته جوشهاش کامل رفت. بعد ۶ ۷ ماه هم حساسیتش به کل خوب شد.

حتما از تغذیه خودته نگران نباش دکترم برای اطمینانه

فردا میبرم خدا کنه مشکلی نباششه.میگم از واکسن نمیسه؟

منم از ۱۵ روزگی دخترم لیتر لیتر عرق کاسنی و شاتره خوردم. تا حدی کم شد ولی در نهایت بعد ده روز که برد ...

پس به مرور خوب میشه

تو شیرت تاثیر نزاشت کم نششد؟

نه اصلاً. من کلاً شیرم زیاد بود از اول. تا ۲۰ ماهگی دخترمم شیر دادم. تا شش ماهگیش صبح ها شیرمو میدوشیدم که رگ نکنه وگرنه فواره میزد.

پس به مرور خوب میشه

آره ولی باید رعایت کرد. چون به هر حال گوارش بچه در حال آسیب هست. دلدرد و دلپیچه عذابش میده خب.

نه اصلاً. من کلاً شیرم زیاد بود از اول. تا ۲۰ ماهگی دخترمم شیر دادم. تا شش ماهگیش صبح ها شیرمو میدوش ...

خب شیر من کم بود و ابکی سیر نمیکرد .گفتم لبنیات بخورم که خوب بششه 

فردا میبرم خدا کنه مشکلی نباششه.میگم از واکسن نمیسه؟

والا نمیدونم سینه ت زخم نیست میگه از اونم میتونه باشه که از راه شیر رفته تو معدش

ولی بیشتر نوشته به خاطر لبنیات مییشه که تحمل لاکتوز ندارن بعضی بچه ها