2777
2789
عنوان

خون تو مدفوع نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3138 بازدید | 60 پست
به احتمال زیاد الرژی به لبنیات داره  ی مدت لبنیات تخم مرغ و ماهی  مغزه ها و دانه های رغنی ...

اخه بیرون روی زیاد داره .فک نمیکنم یبوست باشه

نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بزن نت اطلاعت خوبی داره بخون شاید به خاطر تغذیه خودته شایدم عفونت داره رودش نگران نباش ولی ...

الان کجا ببرمش نگرانم 

نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع
دختر منم آلرژی داره و شیرم کمه شیر خشک آپتامیل پپتی برای وزنگیری بچتون خوب بود؟آخه میگن شیرخشک های ر ...

مزش ک بدمزس ولی بچه عادت میکنه اگربایداین شیروبخوره حتمابده راحت میشی اون بچه دیگ دل رودش اذیت نمیشه من خیلی بدبختی کشیدم خداییش این شیرفرشته نجانش شددراینحرمیتونم بگم 

ببین وزن پسزم همش نرمال بودولی هرگزاضافه وزن  یاکمبودوزن نداشت ی بچه معمولی 

وخدایی که بشدت کافیست
الرژی   ممکنه به مواد زیادی باشه  یا ی دوره بچه بگیره و خوب بشه دوباره برگرده  آزمایش ...

مرسی

اخه بیرون روی زیاد داره .فک نمیکنم یبوست باشه

قبل از این دفع بلغمی داشته یا جوش روی صورت؟ دلپیچه و رفلاکس چطور؟

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
الان کجا ببرمش نگرانم 

گفتم که تو نت بخون

منکه الان میخوندم نوشته بود نگرانی نداره رگه های خون ولی لی بازم به متخصص نشون بدی راحت تری به احتمال زیاد از لبنیاته

بازم تو نت بخون نوشته اگه بچه سرحاله و دل درد نداره اورژانسی نیست 

مزش ک بدمزس ولی بچه عادت میکنه اگربایداین شیروبخوره حتمابده راحت میشی اون بچه دیگ دل رودش اذیت نمیشه ...

آخه یه بار امتحاتی ببلاک haدادم اصلا لب نزد خیلی تلخ بود میترسم این شیر رو هم نخوره؛خیلی غصه میخورم که باید به بچم شیر خشک بدم اخه میگن هیچی به شیر مادر نمیرسه دیروز که برده بودمش دکتر بچه هایی که آلرژی داشتن اونجا بودن همه لاغر بودن کلا از دادن شیر خشک منصرف شدم از یه طرفم شیر خودمو انقدر کم خورده خیلی کم شده موندم چیکار کنم 

قبل از این دفع بلغمی داشته یا جوش روی صورت؟ دلپیچه و رفلاکس چطور؟

جوش داشت .دل پیچه هم قبلا داشت رفلاکس ن