2777
2789
عنوان

ای کاش بی تفاوت نبودیم!

| مشاهده متن کامل بحث + 2948 بازدید | 60 پست
:(( اینا بیمارن , مشکل روانی دارن آدم نرمال همچین رفتاری رو از خودش نشون میده آخه؟ انگار لذت میبرن حیوون بیچاره داره عذاب میکشه وگرنه چه دلیلی داره اونجوری شکنجه بدن بیچاره ها رو..... امیدوارم سزای کاراشونو ببینن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی زهرا جان از این دلسوزیت من هم امضا کردم
این جور ادمها از حیوان هم پست تر هستن یک همچین جنایتی در دانمارک هم علیه دلفین های بیچاره انجام میشه
امیدوارم خیلی زود ترتیب اثر داده بشه
وااااااااااااای زهرا جان من یه چیزای کوچیکی در این موارد خونده بودم تا چند روز حالم بد بود.......... الانم چون طاقت ندارم دقیق نخوندم چیزایی که گفتید.....چطوری باید امضاء بشه؟ منکه نفهمیدم باید چیکار کنم؟؟؟
حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150
ازتون خیلی ممنونم که به فکر این حیوونهای زبون بسته هستید. افشانه جان منم یه مدت انقدر ناراحت بودم که نمیتونستم کارام رو درست انجام بدم. ببین رو لینکا کلیک کن. مشخصاتت رو مینویسی و ساین sign میزنی. تو پتیشن سایت باید بعد از ساین کردن تایید هم کنی. اگه باز هم مشکل داشتی بگو.
لادن جان با شروع فصل بهار قراره کشتار سیل های بیچاره هم تو کانادا شروع بشه. معمولا هر بار چند صد هزار سیل کشته میشند. حتی بچه هاشون رو هم میکشند. این پتیشن در اعتراض به این کار نوشته شده:

http://www.thepetitionsite.com/14/SAVE-the-SEALS/
کشتار سالانهء بچه سیل ها که هر سال در کانادا در همین فصل انجام می شود از چند روز قبل شروع شده و پتا اعلام کرده که ساکت نخواهد ماند . آمارها نشان می دهد که چیزی در حدود 330.000 بچه سیل امسال در این قتل عام کشته خواهند شد . قتل عام هرساله در اواخر ماه مارچ (اوایل فروردین) شروع می شود . در این قتل عام فقط بچه سیل ها (نه سیل های بالغ) با کوبیده شدن چماق به مغزشان کشته می شوند . بسیاری از این حیوانات ، زنده پوست کنده می شوند درحالیکه مادرانشان این صحنه را تماشا می کنند