2777
2789
عنوان

کیا کبد چرب دارن

46 بازدید | 4 پست

غذاهای پرچرب خیلی کم اتفاق میوفته بخورم چربی های حیوانی هم که اصلا نمیخورم دوست ندارم حتی گوشتی هم که میخورم نباید چرب باشه حتی علائمش مثل تشنگی و گرمی بدن و زردی رو ندارم 

فقط ریزش مو دارم و یکم چربی دور شکم این چند وقتی الرژی پیدا کردم یه قسمت از بدنم کهیر میزنه اونم ارنج 

امروز بابام گیر داده بود کبد چرب داری باید ازمایش بدی 

کسایی که تجربه دارن میشه بگید واقعا علائمش مشکوک هست یانه؟؟

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

من دارم، علائم نمیدونم، دکتر میگفت اکثر ایرانیا گرید ۱ رو دارند، نترس برو آزمایش بده، انشالله که چیزی نیست، دکتر به من میگفت ورزش کن، چون غذای چرب نمیخورم ولی شیرینی زیاد مصرف میکردم که اونم قطع کردم ولی الان شش هفت ساله گرید ۱ هستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دارم، علائم نمیدونم، دکتر میگفت اکثر ایرانیا گرید ۱ رو دارند، نترس برو آزمایش بده، انشالله که چیز ...

هفته بعد میرم اخه تو خانواده مادری سابقه داریم کسایی که داشتن مدام تشنه بودن گرمشون بود و حتی چشماشون زرد بود 

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

هفته بعد میرم اخه تو خانواده مادری سابقه داریم کسایی که داشتن مدام تشنه بودن گرمشون بود و حتی چشماشو ...

پس حتما پیگیری کن، چون کبد چرب رو به عنوان قاتل خاموش میشناسن، چون علائم مشخصی نداره