2777
2789
عنوان

از کجا بدونیم عنبر تست اصله یا نه

168 بازدید | 18 پست

من چندبار استفاده کردم ج نداده گفتم شاید اصل نیست شنیدم قلابی هم داره 

بوی آتیش و چوب سوخته میده این

کارشناسی ارشد روانشناسی 💎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا ؟؟

اره باید برا الاغی باشه که فصل بهار انواع گیاه وعلف رو خورده باشه که مغذی باشه😊

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه ها من دو بار استفاده کردم این ماه پریود که شدم یه لخته گنده خیلی ببخشید مثل جیگر ازم افتاد ممکن بخاطر عنبر نسا باشه. داروبم استفاده نمی کنم. 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
بچه ها من دو بار استفاده کردم این ماه پریود که شدم یه لخته گنده خیلی ببخشید مثل جیگر ازم افتاد ممکن ...

شاید عفونت بوده با خون اومده بیرون

شنیدستم ک اگه الاغ نر باشه بویی زندهه داره من قبلش خریده بودم اصلا بو نداشت ولی بعد ک خریدم از یه جا ...

من خریدم خیلی بو داره اما بوش بد نیست بوی آتیش و چوب سوخته میده 

شاید عفونت بوده با خون اومده بیرون

یکی آلوده هام عفونت شدید داره طوری که احتمالا لاپراسکپی کنم یعنی لخته که میاد از بدن بزرگ باشه عفونت؟؟؟

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
یکی آلوده هام عفونت شدید داره طوری که احتمالا لاپراسکپی کنم یعنی لخته که میاد از بدن بزرگ باشه عفونت ...

لوله هام 

یکی آلوده هام عفونت شدید داره طوری که احتمالا لاپراسکپی کنم یعنی لخته که میاد از بدن بزرگ باشه عفونت ...

من خودم لخته زیاد دارم موقع پریود با پزشک برا اینک مطمئن بشی مطرح کنم ولی فکر نمیکنم ربطی به عنبر نسا داشته باشه