2777
2789
عنوان

بارداری باویتاگنوس

201 بازدید | 24 پست

سلام خانمها. کسی راجب بارداری باویتاگنوس چیزی میدونه.. من چن روزه شروع کردم ب خوردن این قرص. لطفا کمکم کنید 

خدا جووونم مراقب نی نی تو دلم  باش🤰🤰🤰 ⁦❤️⁩⁦❤️⁩... خدایا شکرررت ک درست وقتی ک فکرشم نمیکردم حاجتمو دادی و مامان شدم⁦❤️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چنتا سوال دارم از شما قرصش چطور میخورین روزی چند تا ؟قیمت قرص چنده؟

به تجویز دکتر بوده یا ن؟

مشکلتون چی بود ؟

منم میخوام بخرم بخورم میگن عالیه

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی

اتید جون قیمتش من 4بسته گرفتم 10هزار.  روزی دوتا یکی صب یکی شب قبل غذا.. ن تجویز دکترنبوده شنیدم خیلی عالیه وچن نفر جواب گرفتن... من مشکلی ندارم هنوز, دکتر نرفتم نزدیک یکساله اقدام کردموهنوز مادرنشدم

خدا جووونم مراقب نی نی تو دلم  باش🤰🤰🤰 ⁦❤️⁩⁦❤️⁩... خدایا شکرررت ک درست وقتی ک فکرشم نمیکردم حاجتمو دادی و مامان شدم⁦❤️⁩

من چون چاقم فک کنم تخمکام تنبله اینم به تخمک گذاری شنیدم کمک میکنه.. خاستم ازتجربیات بقیه ام استفاده کنم

من تنبلی داشتم قبل بارداری ۳ماه قرصشو خوردم اون ۳ماه پریودم مرتب بود 

من روزی یه دونه خوردم

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
من برای لک بینی خوردم جواب داد اما برای بارداری نشنیدم در ضمن قطره اش خوردم

قطرش میگن خیلی تلخه .

من تنبلی داشتم قبل بارداری ۳ماه قرصشو خوردم اون ۳ماه پریودم مرتب بود  من روزی یه دونه خوردم

بعدش باردارشدید؟؟ 

من تنبلی داشتم قبل بارداری ۳ماه قرصشو خوردم اون ۳ماه پریودم مرتب بود  من روزی یه دونه خوردم

واستون دکتر تصویب کرد یا خودتون خوردید؟ 

بعدش باردارشدید؟؟ 

قطع کردم دوباره پریود نشدم و امپول زدم پریود که شدم دارو خوردم و باردار شدم

اما به نظرم مصرف کن خوبه

واستون دکتر تصویب کرد یا خودتون خوردید؟ 

از داروخونه خودم گرفتم دکتر داروخونه گفت ۳ماه بخور قطع کن بعد از ۳ماه دوباره شروع کن 

قطع کردم دوباره پریود نشدم و امپول زدم پریود که شدم دارو خوردم و باردار شدم اما به نظرم مصرف کن خوب ...

چه دارویی؟؟ دکترت تجویزکرد؟؟ من هنوز دکتر نرفتم دوس دارم خودم حامله شم تابادکتررفتن

از داروخونه خودم گرفتم دکتر داروخونه گفت ۳ماه بخور قطع کن بعد از ۳ماه دوباره شروع کن 

اهایعنی تا س ماه بایدمصرف, شه بعدش سه ماه قطعش کنی بعدشروع کنی ب خوردن درسته؟؟ 

یه چنتا سوال دارم از شما قرصش چطور میخورین روزی چند تا ؟قیمت قرص چنده؟ به تجویز دکتر بوده یا ن؟ مش ...

nedakhanom
مدیر استارتر
تعداد پست: 8

اتید جون قیمتش من 4بسته گرفتم 10هزار.  روزی دوتا یکی صب یکی شب قبل غذا.. ن تجویز دکترنبوده شنیدم خیلی عالیه وچن نفر جواب گرفتن... من مشکلی ندارم هنوز, دکتر نرفتم نزدیک یکساله اقدام کردموهنوز مادرنشدم