عزیزم ی نفری بود مطب دکترم دو بار آی وی اف کرده بود جوابنداده بود. اومده بود پیش دکتر من گفته بود آی یو آی. با همون بار اول گرفته بود. اگه خدا بخواد میشه
خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمیماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت دادهای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب میدانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ میزند، من خوب میدانم که چه عهدهایی را که با تو بستهام و شکستهام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم همسرم همین مشکل داره و واریکوسل ولی دکتر پیشنهاد ivf داده
خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمیماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت دادهای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب میدانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ میزند، من خوب میدانم که چه عهدهایی را که با تو بستهام و شکستهام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش