2777
2789

نمیدونم کار درستی کردم ک ب حرف دکترم گوش دادم برای آیو...

یا باید آی وی اف میکردم

آخه زیاد شنیدم ک جواب نمیده آیو

کمک لطفا

دمی سکوت در این جهان پر هیاهو

چرا دکترتون پیشنهاد آی و آی داد

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم  من اولین بار آیوآی مثبت شد  الان یک پسر ۱۰ ماهه دارم  امیدوار باش  ...

وای چه عالی 

خدا حفظش کنه براتون

میشه بگی مشکلتون چی بود؟

البته من تو مرکز ناباوروری ابن سینا تو قلهک تهران انجام دادم‌ مراقبت هاش انجام بدی و استرس نداشته باشی خیالت راحت باردار میشی 

روش موفقی هست خیلی ها باردار شدن 

انشالله مامان میشی عزیزم توکلت به خدا باشه

البته من تو مرکز ناباوروری ابن سینا تو قلهک تهران انجام دادم‌ مراقبت هاش انجام بدی و استرس نداشته با ...

منم همونجا قراره ک انجام بدم

مورفو همسرم ضعیفه

منم همسرم همین مشکل داره و واریکوسل ولی دکتر پیشنهاد ivf داده

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 
البته من تو مرکز ناباوروری ابن سینا تو قلهک تهران انجام دادم‌ مراقبت هاش انجام بدی و استرس نداشته با ...

اسم دکترت چی بود؟

من دکترم کریمی