2777
2789
عنوان

گاهی حس میکنم پزشکمون بهم حس داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 116 پست
ببین ناراحت نشو خانم ها بر اساس افکارشون قضاوت میکنن تنها راه شما برخورد جدی با همکاراتون و ایشون هس ...

اخه من اصلابادکترنمیخندم باهمکارای خانوم خودم همه باهم میخندیم...اشکالنداره دلم دریاست امامیدونم خداروشکر میدونم همیشه ازخداترسیدم

اذیت میشم گاهی...برای همینم نوشتم که یکم این حسمو خالی کنم

میفهمم

چون من هم این مشکل رو داشتم

ازش دور باش فاصله بگیر حتی اگه ممکنه محل کارت رو عوض کن

شما و ایشون چند سالتونه؟

شهرت،قدرت و ثروت همه پوچ است و فانی   تنها محبت است که جاویدانست و باقی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه من اصلابادکترنمیخندم باهمکارای خانوم خودم همه باهم میخندیم...اشکالنداره دلم دریاست امامیدونم خدا ...

فکر مریض همه جا هست به نظر میاد همگاراتون هم بی تقصیر نیستن وگرنه اصلا گفتن این چیزا به شما درست نیست باهاشون محکم حرف بزنید وربگید دوست ندارید بشنوید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

معلومه که نمیگم هرگز ..اینجارو بااونجا مقایسه میکنی؟من اینجامینویسم که درد و دل کنم که یکی خاهرانه ب ...

اگه حس بد داری بدون غیر عادیه رفتارش اگه همکارات ازون حرفا میزنن بدون اشتباهه دوست عزیز

شما توجه نكن فكرتم درگيرش نكن

اخه ناخوداگاهه فکرم درگیر میشه حس بدیه بااینکه هیچکی حواسش بهم نیست چون ماشاالله انقد همکار داریم دنبال هر جنس نرین و توجهشون ولی میدونن من چجوریم همیشم میگن بعد دکتر مرد مرکزمون فلانیه(من)اماخب نمیدونم شایدم اشتباه میکنم انشاالله

وای ن توروخدا😔یاد فیلم همه چیز آنجاست افتادم،،دختره با رئیس شرکتشون

منم همینطور ،اسم سریاله یادم رفته بودددد👍

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
 اگه حس بد داری بدون غیر عادیه رفتارش اگه همکارات ازون حرفا میزنن بدون اشتباهه دوست عزیز

انشاالله که من اشتباه کردهباشم خداکمک کنه این افکار بره ازسرم اذیتم میکنه..ممنونم

عزیزمی...اره واقعاهمین طوره اماخداروشکر همیشه بحث شده گفتم همسرمو خیلی دوس دارم و همه تقریبا اینو می ...

ببین دوستم

مردها خرن نمیفهمن وقتی میگی همسرمو دوست دارم فکر میکنن داری میگی من شوهردوستم

بعد پیش خودشون فکر می کنن خودشون از همه مردها بهترن بعد نتیجه میگیرن که اگه شوهرشو دوست داره ببین چقدر منو بیشتر دوست داره بعد توهم میزنن و دردسر درست میشه

اینکه اذیت میشی از رفتارهاش نشون میده مشکل اخلاقی داره و خطرناک شده

ضمن اینکه رفتارهایی که ازش تعریف کردی زنگ خطره پس مراقب باش و ازش دورشو.

خواهش می کنم ازش دور شو.

شهرت،قدرت و ثروت همه پوچ است و فانی   تنها محبت است که جاویدانست و باقی 
فعلا که رفته سرکارش  تاپیک زد و رفت جای همکاراش والا

گولاخ یعنی چی ،گلم؟

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
گولاخ یعنی چی ،گلم؟

به ترکی میشه گوش

فارسی میشه پرورو و غلدر

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
حس ی زن هیچ وقت اشتباه نمیکنه من مجردی سر کار بودم از کسایی ک توقع نداشتم   و متاهل بودن پیشنها ...

ازین اشاره و عوضیا که همیشه هست خواهر فراوون تا گربه نرم به ادم نخ میده..اخه مشکل اینه ادم از بعضیا انتظار نداره..یامثلا باخودت میگی اخه من که اصا بزور سلامش میکنم یا بزور صورتمو میشورم(اصطلاحا) اینهمه هستن خودشونو کشتن بیکاره الکی بیاد بامن