2777
2789

ان تی توی ۱۱ هفته گفت فعلا که دختره و به احتمال زیاد دختر باشه‌

حالا هفته ۱۸ میخوام برم آنومالی

ممکنه یهو بگه پسره؟

توی آنومالی هرچی باشه قطعی میگن؟

(درسته که دوست داشتم بچه ی اولم پسر بشه و بعدی ها دختر...ولی این چندین هفتس من همش بهش میگم دخترم دخترم! یهو برم بگن پسره! واقعا میخوره توی ذوق آدم ) 

لطفا اگه نمونه ای دید که اینجور باشه بگید

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

عزیزم جنسیت که عوض نمیشه همونه فقط تشخیصش توی ان تی خطا داره ولی انومالی دیگه درسته بهتره به نتیجه ان تی دل نبندین ادم باهاش انس میگیره بعد میخوره توی ذوقش ان شاالله هرچی هست سالم و عاقبت بخیر باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جنسیت که عوض نمیشه همونه فقط تشخیصش توی ان تی خطا داره ولی انومالی دیگه درسته بهتره به نتیجه ا ...

میدونم گلم.منظورم اینه که تشخیص دکتر میشه عوض بشه؟آخه خودشم گفت که شاید آلت تناسلی مردونه دیر شکل میگیره ممکنه جنسیتش پسر بشه.

ممنونم ازت❣

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
میدونم گلم.منظورم اینه که تشخیص دکتر میشه عوض بشه؟آخه خودشم گفت که شاید آلت تناسلی مردونه دیر شکل می ...

من هلاک دختر بودم ولی از همون اول حس میکردم بچه پسره اولین بار هم که سونو گفت پسره کلی گریه کردم چقدر به شوهرم بدوبیراه گفتم که باعثش تویی چرا اینقدر گرمیجات خوردی نتونستی دوماه خودتو کنترل کنی😂😂ولی الان با دنیا عوضش نمیکنم میمیرم براش لحظه شماری میکنم اول ببین حس خودت چی میگه بعدم شک نکن هرچی باشه مهرش به دلت میفته

من چندروز دیگه میرم ۱۹ هفته ب نظرتون برم انومالی یازوده

زوده!!!؟؟؟

بین هفته ۱۸ تا ۱۹ بهترین وقتشه.

برو همین امروز و فردا دست دست نکن.

من از معتبر ترین پزشک و سونوگرافیست پرسیدم.

گفتم هفته ی ۱۹ به بعد و ۲۰ و ۲۱ خوب نیست.بین هفته ی ۱۸ تا ۱۹ مطلوب تره

به من گفتن دختر ولی اشتباه بود و الآنم گل‌پسری کنارم خوابه😍 به جنسیت اهمیت نده که تو ذوقت نخوره چو ...

آخه ۱۱ هفته که خود دکترم هم گفت برای ان تی زمانش خوب بوده که رفتم ولی جنسیت زود بوده...

نزدیک هفته ۱۴ هم حالم خوب نبود یه سونو دیگه شدم که برگشتم پرسیدم همچنان دختره تشخیصت؟ من دیگه برم سیسمونی بخرم؟ گفت صبر کن تا آنومالی.دختره فعلا چیزی که من میبینم ولی چرا صبر نمیکنی تا آنومالی؟

(پس لابد احتمال تغییر و خطا هست که اونجوری گفت....

آخه ۱۱ هفته که خود دکترم هم گفت برای ان تی زمانش خوب بوده که رفتم ولی جنسیت زود بوده... نزدیک هفته ...

من هفته 25 فهمیدم پسره..تا قبلش میگفتن دختر..ولی اصلا مهم نیست

ان‌شاءالله سلامت باشه

🖤

زوده!!!؟؟؟ بین هفته ۱۸ تا ۱۹ بهترین وقتشه. برو همین امروز و فردا دست دست نکن. من از معتبر ترین پ ...

میخام جنسیتش دقیق بگه میگه؟

غم روزی مخور برهم نزن اوراق دفتررا.....که یزدان قبل طفل پرکند پستان مادر را .....