2777
2789
عنوان

همونم که ترسیده بود، الان مرد شوهر دار ببینم جیغ میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 90 پست

[QUOTE=86410898]یعنی پدرمو در اوردن خود خاطره انقدر بازتاب نداشت 😶[/QUOTE]

اره بخدا همينه😂😂😂

حالا امشب ميخوابي فردا پاميشي باز ٢٠٠ تا لايك و مرد شوهردار بايد جواب بدي.تا وقتي اين تاپيك هست اين معضلو داري

یه روز خوب میاد

چقدر خانما صبر ندارن وقتي ميبينن نود صفحه رفته جلو بايد بفهمن يكي زرنگتر از اونا قبلا گير داده يك صفحه بيان جلوتر جواب را بخونن

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا منم میخواستم  بهت بگم مرد شوهر دار نداریم😅😅😅😅😅

گفتم بقیه من میگن قطعا دلم برات سوخت.

مرد# _شوهردار

سلفون# 😅😅😅😅😅😅

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
واسه چی تاپیک زدی؟ تو امضات بنویس منظورم زن شوهر دار بود  همونجا تو کامنتت میخونن

تو امضا 😂😂😂😂

آقا منم الان میرم امضام رو عوض میکنم 🤣🤣🤣🤣

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
لینک دادم لینک خود خاطرمه بزنی روش باز میشه کامنتم تو اونجا

چی چی

بگو ببینم تعریف کن

مرد شوهر دار چیه

لینک چیه

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
اتفاقا منم میخواستم  بهت بگم مرد شوهر دار نداریم😅😅😅😅😅 گفتم بقیه من میگن قطعا دلم برات سوخ ...

سلفون و درد 

سلفون و کوفت 

سلفون و سفالینه رو کفن کنین ایشالا😭😭😭😭😭

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))