2777
2789
عنوان

همونم که ترسیده بود، الان مرد شوهر دار ببینم جیغ میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 90 پست

[QUOTE=86410971]واقعا . منم فکر میکنم خیلی ها اصلا دقت نمیکنن فقط ریپلای میکنن . کاملا مشخصه منظورش زن شوهر دار بود. ...[/QUOTE]

آره بخدا....بهترين كار اينه اصلا جواب نده خودشو راحت كنه.ميگما تاپيكتو قفل كن😂😂😂اين بنده خدا راحت بشه

یه روز خوب میاد

من چند صفحه اولو خوندم تازه هنوز بحث به اینکه کیا خرما رو میشورن نرسیده؟

نه رسیدن به مرد شوهر دار منه بدبخت هیچوقت فکر نمیکردم یک روزی منم اینطور بشم هیچوقت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا نميدونم😂

آقا 

تو تاپیک پربازدید که ۶ روز پربازدید بود ، این ۶ روز رو داشتم جواب میدادم .

صبر کن الان تایپ کنم برات

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
واقعا . منم فکر میکنم خیلی ها اصلا دقت نمیکنن فقط ریپلای میکنن . کاملا مشخصه منظورش زن شوهر دار بود. ...

عزیزم از بعد سلفون امضات این شده اگر جواب میده منم بزنم یک مدت امضامو کنم منظورم زن شوهر داره 😂

استارتر من پستت دیدم و متوجه اشتباهت شدم. ایرادای کاربرا رو هم دیدم عزیزم پستها قابل ویرایش هستن. ...

دیگه اون موقع که اولین بار ریپلای شد از سه دقیقه گذشت 

بخدا نميدونم😂

تو اون تاپیک من یه خاطره گفتم . واضح و روشن و رسا. که رفتیم جایی طرف شیرینی رو سلفون کشیده گذاشتن رو میز.

آقا ملت ریختن که : وا؟ سلفون برای تمیزیه . که گرد و خاک نشینه روش. تمام زنان باسلیقه این کار رو میکنن .

من بدبختم دونه دونه گفتم بله میدونم سلفون برای چیه . سلفون دیدم ! اصلا خودمم میکشم . امااااااا مهمون که میاد سلفون رو بر میدارم تعارف میکتم . نه اینکه سربسته رو میز باشه یه بارم تعارف نکنم . اینش عجیبه . نه خود اون سلفون بی صاحاب😭😭😭😭😭

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
چقدر خانما صبر ندارن وقتي ميبينن نود صفحه رفته جلو بايد بفهمن يكي زرنگتر از اونا قبلا گير داده ...

اتفاقا تو جواب اکثرشون گفتم گفتن

اخه بالاخره دیگه تو این نود صفحه یکی فهمیده تذکر داده دیگه اصرار نداره که 😞

واسه چی تاپیک زدی؟ تو امضات بنویس منظورم زن شوهر دار بود  همونجا زیر کامنتت میخونن

تاپیک نزدم اونجا تو تاپیک خاطرات عروسی تعریف کردم اره فکر کنم راهش همینه 😆

تو اون تاپیک من یه خاطره گفتم . واضح و روشن و رسا. که رفتیم جایی طرف شیرینی رو سلفون کشیده گذاشتن رو ...

اينو ك خونده بودم  فك كردم يز اشتباهي گفتي

عجيب ني ك ملت ٦روز سوال ميكردن ازت🤤😱😱😱

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶