الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون دو سال و نیم اقدامم ولی تا جالا امپول ازاد سازی این دکترا بهم ندادن یکی میگه تنبلی دارم اون یکی میگه نه ندارم و سنوم خوبه باید برم عکس رنگی داروی بارداریم ندادن تا اینکه این ماه برای ائلین باذ قراره استفاده کنم
البته بگم دو دوره لتروزل استفاده کذدم بدون امپول ازادسازی و متفورمین هم یه دوره خوردم
خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن
من برای پسرم ۲سال منتظر بودم ، عکس رنگی که انداختم کمتر از ۵ماه بعدش باردار شدم
یعنی میگی برم عکس رنگی
اخه میترسم واینکه میگم یکی دوماهی دارو استفاده کنم اگه نشد بعد برم بهت. نیست؟
خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن
ببخش عزیزم دیشب نتم قطع شد هرچی صلاح میدونی انجام بده ولی عکس رنگی خوبه حتی سرچ کنی خیلیا بعد عکس ...
بله عزیزم درسته حالا گفتم این ماه و ماه بعد رو دارو مصرف کنم نشد برم عکس
سلام منم اقدامی هستم 9 ماهه توی اقدامم قرص متفورمین و لتروزول خوردم آمپول مریونال هم زدم و هیچ گونه مشکلی هم نداشتم تا حالا باردار نشدم حالا این ماه میرم عکس رنگی