2777
2789

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

پر ازدردیم مولا برایمان دعا کن

یا اباعبدالله امشب میلاد توست برایمان دعا کن دامنمان سبز شود از اولاد سالم و صالح بحق صلوات بر محمد و آل محمد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سخت بود ولی گذشت.                                           نمیدونم چه جوری ولی خدا درستش کرد.                          حسبنا الله و نعم الوالوکیل.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهم صل علی محمد وال محمد 

الهم صل علی محمد و ال محمد 

ب نیت ۴ تاشون ان شاالله . الهم صل علی محمد وال محمد 

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍

ان شاءالله به حق ماه پیامبر (ص) وولادت های باسعادتش خدابه همه ی زوج ها فرزندسالم وصالح عطا کنه

التماس دعا دارم برای شفای عاجل بیمارها ومریضی های خودم 

خیلی محتاجم به دعاتون خیلی 

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1