2777
2789

سلام بچه ها باردارم و توشهری دور از خونوادم زندگی میکنم،تازه شش ماهه عروسی کردیم اوایل نمیدونم شاید سرخوش بودم میگفتم هرجا شوهرم هست و باهاش خوش هستم زندگی میکنم،الان خیلی حساس شدم بخاطر هورمون ها....همش تو تنهایی گریه میکنم ی فیلم میبینم گریه مبکنم دوس دارم کنار خونوادم باشم،الانم یهو یاد سفره افطار افتادم ک دور هم بودیم باخواهرا...خیلی حس بدیه همش ب شوهرم میگم اگه دختردار شدیم هیچوقت راه دور نمیزارم بره،چیکار کنم اروم بشم؟؟کیا مثل من بودن؟

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
همش شوهرم میگه ازبس گریه میکنی رو بچمون تاثیر بد میزاره،وقتایی ک نیست گریه میکنم...تاثیر بد میزاره؟

اره میزاره

اول باید چشمات باز میکردی صرایط جوری نبود که خبر نداشته باشی...الان بخاطر خوبیای شوهرت بیخیال دوری بشو 

همش شوهرم میگه ازبس گریه میکنی رو بچمون تاثیر بد میزاره،وقتایی ک نیست گریه میکنم...تاثیر بد میزاره؟

اره خوب .گریه نکن بچه ک بدنیا اومد سرگرم بچت میشی و اصلا غریبی یادت میره .من باردار نیستم اما شهر غریبم زیاد دور نیستم از مامانم اینا حدودا ۳ ساعتو نیم .

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی
من

خوب چجوری این روزارو گذروندین؟؟؟بااینکه من خودم شوهرمو انتخاب کردم باهاش دوست بودم و میدونستم ولی الان واقعا احتیاج ب خونوادم دارم

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون

چقدر زود بچه دار شدی!!!

من از تو غریبترم، یه کشور دیگه فرسنگها دور از خانوادم 

ولی همش میگم من میتونم و از پسش بر میام مثل دفعه قبل

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

بنده یک عدد باردار در کشور غریب بدون هیچ فامیلی هستم ، منو ببین برو خدارو شکر کن که فقط چند ساعت با خانوادت فاصله داری اونوقت دیگه غصه نمیخوری 😁

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان