2777
2789
عنوان

مامانهای با تجربه بیاین

89 بازدید | 17 پست

سلام من چندروز دیگه عروسی داداشمه میترسم شیرخشک کمکی بدم دیگه بچم سینمو نگیره شیر خودمو هروقت میدوشم تو شیشه میخوره لباسمم جوریه باید از ارایشگاه بپوشم حالا بهم بگید شیر خشک دادید باز سینتونو بچتون گرفته نمیخوام شیرخشکی بشه یا شیردوش برقی بخرم بدوشم شیرمو ؟؟

بچم ۲ ماه و نیمشه

جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿   تیکر تولد پسرم 💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شيرخشك آپتاميل بده كه مزه اش مثل شير مادره،با يه دفعه چيزي نميشه

خیلی میترسم بتید دو سه بار بدم دیگه 

جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿   تیکر تولد پسرم 💙

با یه بار که شیر خشکی نمیشه

بعدشم ببین اصلا شیر خشک و قبول میکنه

بچه های منکه قبول نمیکردن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
شیر خودت رو بدی بهتره

یعنی بدوشم‌ببرم؟

خیالت راحت بازشیرخودتو میخوره اخه هنوزکوچیکه منم دخترم همین سن بود عمل داشتم تایک هفته شیرخشک خورد بعدم دیگه شیرخودم دادم بهش هنوزکوچیکه متوجه نمیشه اگه بزرگتربوداره چون باشیشه شیربیشترشیرمیخوره سریع سیرمیشه دیگه سینه مادرنمیگیره

این دنیا اگه جای خوبی واسه زندگی کردن بود (اسم قبرستوناش بهشت نبود)😏😔
با یه بار که شیر خشکی نمیشه بعدشم ببین اصلا شیر خشک و قبول میکنه بچه های منکه قبول نمیکردن

همین مامان منم همینو میگه میگه ببین اصلا میخوره

خیالت راحت بازشیرخودتو میخوره اخه هنوزکوچیکه منم دخترم همین سن بود عمل داشتم تایک هفته شیرخشک خورد ب ...

با قطره چکون بدم یا شیشه؟

یعنی بدوشم‌ببرم؟

ببین من بچه هام بزرگن موقع ما امکانات الان نبود ولی اونموقع این بهترین گزینه بود

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

٢ ماهه انقدر متوجه نميشه عزيزم،با سرنگ بده خب،ولي اگه شيشه رو ميگيره باز سينه رو ميگيره مشكلي پيش نم ...

یعنی با شیشه بدم مشکلی پیش نمیاد؟

همین مامان منم همینو میگه میگه ببین اصلا میخوره

به هيچ وجه شير نان بهش نده چون خوشمزه است 

پسر من اونو ميخورد شير خودمو اوق ميزد،البته من شيرم خيلي خيلي كم بود كلا

یعنی بدوشم‌ببرم؟

آره عزیزم شیرخودتو بدوش بذار تو یخچال موقع نیاز بردار شیر خشک ممکنه به بچت نسازه من دیدم یسری بچه ها با خوردن شیر خشک اسهال میشن یا شکمشون سفت میشه

پسر یعنی یه خونه پر از توپ و اسلحه و ماشین ؛ پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس؛پسر یعنی یه کمد پر از کفش و کلاه و لباس اسپرت؛پسر یعنی کراوات و پاپیون و کت مردونه کوچیک؛ پسر یعنی بوی مردانه داشتن درحین کودکی؛ پسر یعنی یه کپی شده سایز کوچیک از عشقت؛پسر یعنی شجاعت ؛ پسر یعنی رفیق و امید آینده پدر ؛پسر یعنی غرور و تکیه گاه مادر ؛ پسر یعنی ولیعهد خونه، من و بابایی عاااااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من