asalbano0o0o مدیر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 695 عنوان مامانهای با تجربه بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 17 پست سلام من چندروز دیگه عروسی داداشمه میترسم شیرخشک کمکی بدم دیگه بچم سینمو نگیره شیر خودمو هروقت میدوشم تو شیشه میخوره لباسمم جوریه باید از ارایشگاه بپوشم حالا بهم بگید شیر خشک دادید باز سینتونو بچتون گرفته نمیخوام شیرخشکی بشه یا شیردوش برقی بخرم بدوشم شیرمو ؟؟بچم ۲ ماه و نیمشه جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿 تیکر تولد پسرم 💙 1398/01/19 | 13:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیکادلا عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 879 با سرنگ بده ..من شیرم کم بود و6ماه دخترم رو با سرنگ شیر خشک می دادم تا سینمو پس نزنه...چند بار اوایل با شیشه دادم سینمو به سختی می گرفت
تبسمtabasom عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 2604 با قطره چکون بدم یا شیشه؟ باشیشه بهش بده فرقی نداره من باشیشه بهش دادم اونم یک هفته این دنیا اگه جای خوبی واسه زندگی کردن بود (اسم قبرستوناش بهشت نبود)😏😔
تبسمtabasom عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 2604 اگه واسه یه شب میخای شیرخودتوبدوش بریزداخل شیشه بردارهمراهت باشه احتیاج نیست شیرخشک بخری این دنیا اگه جای خوبی واسه زندگی کردن بود (اسم قبرستوناش بهشت نبود)😏😔