2777
2789
عنوان

ناهار چی میپزین یا پختین؟

438 بازدید | 38 پست

الان میخوام ناهار بپزم یه دستور سه سوتی ک تو یه ساعت آماده بشه اگه دارین بگین؟ 

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop

مثلا با مرغ و سیب زمینی و پیاز و گوجه باشه 

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عدس پلو

یه ساعته آماده میشه؟ عدس رو تو آب نمیجوشونین؟ 

من ماکارونی درست کردم با سالادشیرازی.. شوهرم سرکاره شب میاد پسرمم صبحی بیدارشدامابازخوابیدمنم اینقدگشنمه اما تنهاخوشم نمیادنمیدونم پسرموبیدارکنم یانه

نمیترسم اگه گاهی دعامون بی اثر میشه،،،همیشه لحظه آخر خدا نزدیک‌تر میشه❤ 
مثلا با مرغ و سیب زمینی و پیاز و گوجه باشه 

پیاز رو سرخ کن و با تیکه های مرغ تفت بده و گوجهرو رنده کن بذا با نمک و فلفل و زردچوبه بپزن تهش زعفران و ی کم رب گوجه بزن و اگه دوست داشتی آبلیمو 

مرغ ترش

دستورش راحته؟ یچیزی تو مایه های مرغ و مخلفات کبابی تو قابلمه میخوام بلد نیسم