2777
2789
عنوان

ناهار چی میپزین یا پختین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 38 پست
استارتر جون توام با وسایلی که گفتی میتونی دمپخت مرغ بپزی

چجوریه بلد نیسم ک

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا با مرغ و سیب زمینی و پیاز و گوجه باشه 

همینارو بریز تو قابلمه نمک و فلفل و زردچوبه و کمی روعن بزن بزار یجور خوراک بشه خوشمزه میشه🤤

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕
من ماکارونی درست کردم با سالادشیرازی.. شوهرم سرکاره شب میاد پسرمم صبحی بیدارشدامابازخوابیدمنم اینقدگ ...

دقیقا مث من تنها گرسنه میشینم نمیتونم تنها غذا بخورم همیشه صبحانه یا دیر میخورم یا نمیخورم ضعف میکنم ولی نمیصرفه همسرم صبحانه نیس ناهار میاد الانم پسرم خواب بود منم خوابیدم حالا میخوام ناهار بپزم

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop
یه ساعته آماده میشه؟ عدس رو تو آب نمیجوشونین؟ 

۲۰ دقیقه عدسو رو تو اب جوشوندم بعدم برنجو ریختم گذاشتم دم با پیاز و کشمش

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤

من الان مرغ و با پیاز و ادویه گذاشتم سرخ شد بعد بهش رب زدم برنج اضافه کردم آب به اندازه دمپخت ریختم گذاشتم دم بکشه برای خودمو و دخترم. شوهرم سرکاره موقعی که وقت ندارم تنها هستم میذارم شوهرم اینجوری دوس نداره اما خودم و دخترم دوس داریم سریع آماده میشه