2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد اونایی که مهمونی میرن ولی مهمونی نمیدن چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3251 بازدید | 128 پست
به خواهرت بگو جلو شوهرم شرمنده میشم من وقتی تازه ازدواج کرده بودم دوبار رفتیم خونه دایی شوهر برا شا ...

چرا ماها پس میدیم مردم نه

من ی پسر برادرشوهر دارم از شهرستان سالی چن بار خونه من پلاسه...دریغ ازینهمه سال ک بما تعارفم کرده باشه بریم خونه ش ی بعدازظهر 

شوهرمم نمیفهمه ...تا بفهمه اومدن تهران ز میرنه میکشه میاره خونه ما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینجوریم😂😂 البته خب من بچه کوچیک دارم و واااقعأ نمیتونم مهمونی بدم.ضمن اینکه الان چندوقته به د ...

ن عزیزم ...وقتی بخوری باید پس بدی‌....در غیر این صورت اسمش معامله نیس ..شرمنده ها اسمش مفتخوریه

نمیتونی پس بدی شام و نهار نرو

به خواهرت بگو جلو شوهرم شرمنده میشم من وقتی تازه ازدواج کرده بودم دوبار رفتیم خونه دایی شوهر برا شا ...

خواهرم باید خودش عقلش برسه من چی بگم آخه 😣

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
چرا ماها پس میدیم مردم نه من ی پسر برادرشوهر دارم از شهرستان سالی چن بار خونه من پلاسه...دریغ ازینه ...

باور کن اول که اومدیم تهران هرماه ما مهمون داشتیم سه چها روزه.

خوب وقتی میرفتیم شهر خودمون که دیر به دیر هم میرفتیم دو روزه برمیگشتیم چون کارمون تهران زیاد بود ومنم خونه مامانم وشوهرم خونه مادرش بود.

یه چهارسالی اینجوری بود دیگه مجبور شدم یه مرتبه با اکثرشون تماس تلفنی رو هم قطع کنم.به جز مادرشوهر ومادر خودم

خونم شده بود هتل.دوباره عید با یکیشون حرف زدم روز ۱۶ گفت میام تهران خبرت میکنم😐😐😐😐😐

تنها راهش اینه که شماهم زنگ بزنی خودتو دعوت کنی مطمین باش دیکه نمیان خونتون!!چون داشتیم توفامیل ازاین مدل ادمها وقتی مثل خودشون رفتارکردیم دیگه ترک کردن!هزاربارخونه پدرم اومدن وخوردن یکبارمارفتیم دیگهههه نیومدن😏

اخلاق بد مانندلاستیک پنچره!!تاعوضش نکنی راه به جایی نخواهی برد
خب بگو اصلا نیستم خونه یا شما هم زنگ بزن خودتو دعوت کن ببین چی میگن همیشه هم واسه شام ناهار میان

اره غذایی می یان... فقط با من اینجوری نیستن کلا با فامیل اینجوری ان بجز فامیل سمت همسرشون

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
تنها راهش اینه که شماهم زنگ بزنی خودتو دعوت کنی مطمین باش دیکه نمیان خونتون!!چون داشتیم توفامیل ازای ...

خرج میکنن زور داره بهشون

حیف ک من خونه مفتخورای فامیل نمیرم چون شهرستانن.ولی ولکن ما نیستن