2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد اونایی که مهمونی میرن ولی مهمونی نمیدن چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3251 بازدید | 128 پست
آخه چه ربطی داره پس مامان من هم جبران میکنه ... تو یک رنج سنی هستیم فقط اونا خونه ما می یان 

نه دیگه اینجوری درست نیست اگر مرتب خودشونو دعوت میکنن و میان منصفانه اش اینه که دعوت کنن ومهمونی رو پس بدن بهتون 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوس ندارن زوری نیس ک😁

خب مهمونی هم نرن زنگ میزنن میگن یا فردا یا فلان روز ما می یایم هر کدوم از این دو روز رو راحتی بگو 

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
وضع مالیشون عالیه از من خیلی خیلی بهترن

هر دفعه یه بهونه بیار واسه نیومدنشون مثلا بگو کار دارم مهمونی میخوام برم بیرون باید بریم کمر درد دارم خلاصه چند دفعه بهونه بیاری میفهمن .یا تو هم مثل اونا زنگ بزن خونشون یا سرزده برو پلاس شو خونشون حالشون رو بگیر 

به خواهرت بگو جلو شوهرم شرمنده میشم

من وقتی تازه ازدواج کرده بودم دوبار رفتیم خونه دایی شوهر برا شام.سریع مادر شوهرم گفت وای حالا....آبرو ریزی

میکنه میگه چرا دعوتمون نکردن.اونا ۴ نفر بودن ما دو نفر.

هیچی دیگه کار به جایی کشید که هر بار جایی میرفتیم مهمونیشو سریع میدادیم

ولی دخترای خودش که ازدواج کردن اصلا مهمونیو پس نمیدادن مگه اینکه تولد یا خونه جدید بود

مثلا من خونه خواهرشوهردومیم اصلا نرفتم.الان دو تا بچه دا ه.خونه من برا خوابم ا مده در حد یک ماه با شوهرش

خب مهمونی هم نرن زنگ میزنن میگن یا فردا یا فلان روز ما می یایم هر کدوم از این دو روز رو راحتی بگو&nb ...

شمام دو بار بهونه بیار دیگه خودشون قضیه رو میگیرن

یا بعدا شمام ز بزن بگو فلان روز و فلان روز کدومشو ما بیایم اگه جواب رد دادن همونجا بگو پس منم معذورم از پذیرش شما

خب مهمونی هم نرن زنگ میزنن میگن یا فردا یا فلان روز ما می یایم هر کدوم از این دو روز رو راحتی بگو&nb ...

خب بگو اصلا نیستم خونه

یا شما هم زنگ بزن خودتو دعوت کن ببین چی میگن

همیشه هم واسه شام ناهار میان

منم اینجوریم😂😂 البته خب من بچه کوچیک دارم و واااقعأ نمیتونم مهمونی بدم.ضمن اینکه الان چندوقته به دربدری از پس مخارج خودمون برمیایم😢😢 خب منکه نمیگم دعوتمون کنین خودشون دعوت میکنن😥😥 به نظرم کلأ اگه حالت بده بستونی باشه دیگه اسمش مهمونی نیست.معاملست. عزیزم اگه مهمونی نمیدن خب دعوتشون نکن