2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد اونایی که مهمونی میرن ولی مهمونی نمیدن چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3251 بازدید | 128 پست

خب شما خالشونی 

شاید بخاطر اون احساس راحتی میکنن باهات

ولی به نظر من توی این اوضاع گرونی اصلا نمیشه به کسی زنگ بزنی که بدی خونش هر کی دوست داشته باشه خودش دعوت میکنه.

ولی شوهر من ۴تا دایی داره مهمونی که میدن سریع انتظار دارن پس بدی مهمونیشونو 

خب من خودم مثال خونم کوچیک مستاجرم بچه کوچیک دارم با این وضع اقتصادی اون دایی ها باید اوضاع خواهر زادشونو درک کنن 

ولی زندایی ها اصلا نمیفهمن.

تازه من مادر شوهرم سریع مهمونیشونو پس میده ها 

ولی من از هر دوبار 

یکبار دعوت میکنم

خوب خودت زنگ بزن برو ...من که اصولا اهل دعوت کردن نیستم ..خودمم صبر نمیکنم تا دعوت کنن مگر بعضی جاها وگرنه خودم زنگ میزنم میرم البته ناهار و شام نمیرم فقط یه دوساعت میشینم همین

HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus • iGoogle • Hyves

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینجوریم😂😂 البته خب من بچه کوچیک دارم و واااقعأ نمیتونم مهمونی بدم.ضمن اینکه الان چندوقته به د ...

بچه من تازه ۳ ماهشه از لحاظ بدنی هم واقعا نمی کشم... دعوت نمیکنم خودشون خودشون رو دعوت میکنن... آخه فقط من نیستم که بگم عیب نداره ... همسرم هم هست

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
اره غذایی می یان... فقط با من اینجوری نیستن کلا با فامیل اینجوری ان بجز فامیل سمت همسرشون

دو بار بری ازشون بخوری دردشون میاد دیگه نمیان

ب محض اینکه اومدن توام برو 

ترکشون میشه

به جز یکی از دایی هام که یه سال ازم بزرگتره بقیه خاله ها و دایی هام همسن مادرم هستن

دایی کوچیکم رفت آمدمون باهم زیاده هم اونا مارو زود زود دعوت میکنن هم ما اونا رو

یکی از خاله هام هم سالی دو سه بار دعوت میکنه

منم سعی میکنم حتما جبرانش کنم

ولی اون یکی ها شاید ماه رمضون هم دعوت نکن

ولی بازم سعی میکنم برا هر دو بار دعوتشون منم یه بار دعوت کنم

ولی دختر خاله های بزرگتر از خودم مل خواهر زاده های شمان اصلا دعوت نمیکنن

اگه دوست 
خرج میکنن زور داره بهشون حیف ک من خونه مفتخورای فامیل نمیرم چون شهرستانن.ولی ولکن ما نیستن

اره واقعا برای خودشون زورشون میاد

یکی دوباربری دیگه ازدستشون راحت میشی

اخلاق بد مانندلاستیک پنچره!!تاعوضش نکنی راه به جایی نخواهی برد

مامانم زنداییم اینا رو بارها دعوت کرده برای شام ولی اونا اصلا دعوت نمیکنن وضع مالیشونم برای اینکه نهایت سالی یکی دوبار کسی رو دعوت کنن بد نیست چون داداشا و پدر و مادرش و دعوت میکنه و میرن خونه اش

بعد اگه ما برای تولدی چیزی بدون شام دعوت کنیم زنگ میزنن نمیان!! 

چند وقت پیش تولد دختر دایی دیگه ام بود برای شام با پدر و مادرش دعوتشون کردن رفتیم یعنی هیچی به دختر داییم کادو ندادن!! نه خودشون نه پدر مادر زنداییم که وضعشون توپه دریغ از یه عروسک کوچیک یا یه تیکه لباس!! فقط اومدن خوردن و رفتن! 

چند وقت پیشم فقط پدربزرگم اینا رو دعوت کردن و مامان و بابام هیچی!! 

واقعا آدم خجالت میکشه میبیندشون با این کاراشون

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
شاید وقتشو ندارن.شایدم دوست ندارن..خب شما دوست داری مهمونی میدی اونا ندارن حتما.چیکارشون داری راحت ب ...

من دعوتشون نمیکنم ... پست ها رو بخون

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
آخه چه ربطی داره پس مامان من هم جبران میکنه ... تو یک رنج سنی هستیم فقط اونا خونه ما می یان 

خو توام خودتو دعوت كن

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
میدونم زنگ بزنم بهونه می یارن

اينقدر زنگ بزن از رو برو نترس سبكم نميشي چون اونا ب اندازه كافي اومدن

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!