2777
2789
عنوان

امشب برای اولین بار اشک ریختن شوهرمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 30789 بازدید | 545 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه جوری اشک تو چشمام حلقه زد تا اون قسمتی که گفتی نظر این دکترم مثل بقبه دکتراست.فکر کردم الان میخوا ...

طوری  توضیح  میدی  انگار  میگی  برو از سر کوچه  دو تا بستنی  بخر . 

پونزده  میلیون  پول میخواد    برو زودتر  درمان  رو شروع  کن..  حرف میزنی  ها  پول کمی  نیست 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
ببر من همین الان از ازمایشگاه اومدم باور میکنی داشت ازش خون میگرفت خودمم گریه کردم دو نفر داشتن منو ...

اخه دکتر گفته ببر بیمارستان پارس که دقیق ترن

از بارداریم تاحالا انواع ازمایشارو روبچم انجام دادن دیگه خسته شدم 

ممنونم از همگی ،ایشالله خدا حاجت دل شما رو هم بده ،من 26 سالمه همسرم 33 سال،من ذخیره تخمدانم پایینه& ...

استارتر من که کلا یائسه شدم چی بگم😢

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
بله میدونم راه درمان هستولی قطعی نیس  و هزینشم باید در نظر گرفت و اینکه اگر با 1 بار مثبت ...

عزيزم منم اين نگرانيارو دارم 

اما خيلي جووني كاش من همسن تو بودم

بعدم خدايي نكرده دفعه اول نگرفت ديگه پانزده نميدي فقط هزينه انتقال خواهي داد

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
ممنونم از همگی ،ایشالله خدا حاجت دل شما رو هم بده ،من 26 سالمه همسرم 33 سال،من ذخیره تخمدانم پایینه& ...

عزیزم هنوز فرصت داری جوونی ماشالله.انشالله دامنت سبزمیشه.بیایزد پروفسورافلاطونیان کمکت میکنه 

عزیزم انشاءالله خدا هر چه زودتر بهتون بچه های صالح و سالم و خوشکل می ده

چرا عزیزم طب سنتی رو امتحان نمی کنی ؟ برای خیلیا جواب داده من یکی رو می شناسم بعد ده سال درمان معمولی رفت سراغ طب سنتی و با چند ماه باردار شد خودمم یه سری مشکلات داشتم که رفتم طب سنتی خدا رو شکر باردار شدم توی تاپیکام هست

البته اول از همه خدا باید صلاح بدونه نگران نباش دوتاتون سنتون زیاد نیست تازه اول جونیتونه به خودتون استرس و ناراحتی ندین زیادم به حرف دکترا گوش ندین به نظرم طب سنتی رو امتحان کن هزینه اش خیلی کمتر از آی وی افه

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸