2777
2789
عنوان

امشب برای اولین بار اشک ریختن شوهرمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 30792 بازدید | 545 پست

هی میگین  ای وی  اف  چه اشکال  داره  ای وی اف  کن  عزیزم 

خب پول  میخواد   پوووووول  حالیتون  میشه  نه؟ 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 

استارتر منم هشت سال ازدواج کردم ولی هنوز اقدام نکردم به بارداری تازه تنبلی هم دارم بنظرت چکاپ برم

من به بزرگی خدا ایمان دارم  اون همیشه کنارمه هیچ وقت منو تنها نذاشته... ازش ممنونم🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا گریه وقتی با ای وی اف باردار میشی بچه دار میشین چرا گریه میکنین به جای غصه خوردن خوشحال باش که ب ...

ایشالله نتیجه ای وی افتون مثبت شه 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
چند سالته استارتر؟ 

26

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
اخ اخ بچه چی میشد استارتر جون خدا بهمون بچه میداد 

ایشالله خدا هیچکس رو منتظر نذاره 

عزیزم از ته دلم برای تو و هرکس دیگع که دلش نی نی میخاد دعا کردم...

انشالله خدا زودی بهت یه نی نی ناز بدع عزیزم غصه نخورین  درستتتتت میشععععع♡♡♡

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
 بله ولی واقعا من اصلا نمیتونم بهش فکر نکنم شده هر لحظه تو ذهنمه

فکر کردن که درسته نمیشه کاریش کرد 

ولی هر سری استرس اینو نداشته باشید 

که اوکی میشه یا نه!!

یا اینکه فک کنی ایندفعه هم هیچی نمیشه

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

ایشاله به زودی یه نی نی خوشگل و ناناز خدا بهت میبخشه،غصه نخور عزیزم،خدا مهربان ترینه

ممنونم

الهی خدا بحق همین طفل معصومی ک تو شیکممه ی بچه بدون هیچ دردسری بهتون بده. ازته دلم دعا کردم برات است ...

ممنون عزیزم محتاجم ب دعاهاتون ،خدا بچتونو سالم نگه داره واستون

اسی با اجازت  دخترم تیرویید سه روزگیش ۶ بود گفتن مشکوکه رفتم آز داد دوباره شد ۱.۹. بعد ۲ ...

اگه بار دوم و سوم خون دستشو گرفتن و ازمایشگاه معتبر بردین نه دیگه نیازی نیست باز یک سالگی چکش کن تو غربالگری پیش میاد 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
خدا بخواد حتما میده. خواهر من آی وی اف هم کرد باز سقط شد. بعد از یک سال ب خواست خدا با یه آمپول که ی ...

خداروشکر ،اره باید خدا بخواد