بخاطر مشکل بچه دار نشدنمون امشب وقتی من از مطب دکتر برگشتم و گفتم نظر این دکتر هم مث بقیه دکترا ب آی وی اف هس شوهرم هیچی نگفت ،تو ماشین بودیم اون رانندگی میکرد بعد از نیم ساعت ک دیدم ساکته ی لحظه نگاش کردم دیدم اشکه ک از چشاش میریزه،خیلی دلم شکست ،بخدا توی این 7 سالی ک با همیم من اولین باره ک اشکای شوهرم رو دیدم ،فهمیدم چقد دلش سوخته ک نتونسته جلو اشکاشو بگیره ،خدا همچین روزایی رو برا هیچکس نخواد
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
دارو شیمیایی میدن بدتر میشه ادم.... حالا یکسال اقدامم میکنم اگه نشد بعد میرم.. خواهرم رفت یه مشت دارو شیمیایی دادن بدتر شد تا اخرش مجبور شد ای وی اف کنه
پسر دایی منم ۱۱ سال بچه دار نمیشدن دقیقا همون ماه که دکتر به خانمش گفته بود پری بشی اماده میشم برای ای وی اف طبیعی باردار شد خدا بخاد همه چی میشه فقط کافیه بخاد
وای چقد خوب عمل چی انجام دادن براش؟منم جف لوله هامه
نمیدونم اسمه عملشو سال 85عمل کرد ، دکتر فقط تونست یکی از لوله ها رو پاکسازی کنه با همون یه لوله ، سه تا بچه اورد ، سر بچه آخری سزارین کرد و لوله هاشو بست که دیگه حامله نشه
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
دوست خوب و عزیزم من یه تاپیک اینجا خوندم که یه خانومی بعد از چند ین بار ای وی اف که ناامید شده بود م ...
بله عزیزم منم ب همین نتیجه رسیدم ک باید خدا بخواد