2777
2789
عنوان

امشب برای اولین بار اشک ریختن شوهرمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 30793 بازدید | 545 پست
خدا از زبونتون بشنوه

تا حالا دارو مصرف کردی؟ 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام واسه خواهر منم دعا کنید که بچه دار بشه ۱۲ سال در حال اقدامه ولی باردار نشد😢😢😢

مشکلش چیه؟ 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 
عزيزم خدا بهت يه ني ني ميده به همين زوديا مطمين با من٥ساله ازدواج كردم و يك ساله اقدامم همسرم اسپرم ...

اره در حالیکه فک میکنی هیچ مشکلی نداری و متوجه میشی مشکل داری واقعا ادم شوکه میشه

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
منم با این نوشته گریم گرفت منم امروز فولیکولم 10 بود خیلی خیلی 

من ماهی که باردارشدم روز 13 با هشت آمپول و لتروزول 14بود 

خیلی  سعی کردم خودم رو بیخیال نشون بدم ،کلی دلداریش دادم بنده خدا اصلا ب روی خودش نیوورد ...

ایشالاه تاپیک بارداری توبزنی عشقم

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁
اللنم دوازده روز عقب انداختم قرار بود اين ماه برم عكس رنگي كه بعدش برم اي يو اي

شاید خدا بخواد و باردار باشین

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

با سلام و احترام خدمت آقای افلاکی و عزیزان زحمت کش گروه و دیگر دوستان، امیدوارم سال عالی در انتظار شما باشد. بنده از گذراندن این دوره بسیار عالی نتایج خیلی خوبی گرفتم که یکی از آنها را عرض میکنم. مدت ۱۴ سال بچه دار نشدم و علت آن گناهان و ناشکری خودم بود، بعد از استغفار و پاک سازی خداوند فرزندی به من عنایت کرد. خواستم بگویم به دوستان عزیز که اگر این دوره را تهیه کنند و با دقت و علاقه کار کنند هر آرزویی یا مشکلی که دارند حل می شود. در تهیه این دوره کوتاهی نکنید. در آخر ضمن تشکر از همگی، التماس دعا از شما دارم. پیروز باشید " #پاکسازی

خیال دیدنِ رویت کند دل را چراغانی...

عزیزم اصلا نگران نباش

مامان منم بقول خودش یه زمانی نازا بوده الان ما پنج تا بچه ایم😐😐😐😉😉😉

انشالله یه روزی میشه که فقط بچه از سروکولتون بره بالا

به امید خدا

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍

اومدم بگم قدر شوهراتونو بدونید که در کنارشون زندگی آرامی دارید و احساس خوشبختی می کنید من شاید ظاهرا هیچ‌ مشکلی نداشته باشم ولی واقعا دیگه بریدم از بددهنیش و عصبی بودنش خیانتم بارها دیدم دیگه از چشم افتاده یه پسر ۲ ساله دارم اگه ناخواسته حامله بشم حتما سقط میکنم که تو این زندگی نیاد و بدبخت نشه 

قدر خودتونو بدونید 

عزیزم مگه آی وی اف چی هستش مگه چیز بدیه؟ زندگیو به کام خودتون تلخ نکنین مشکلاتو بزرگ نکنین. اشکال ند ...

اره ولی احتمال مثبت شدن هر بار انتقال ای وی اف 30 درصده