2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای دو نفر واسطه شدم جور نشد دیگه هیچوقت معرفی نمیکنم هرکی خودش باید همسرشو پیدا کنه یا هم کم توقع باشه

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
من معرف شدم دهنمو سرویس کردن .جوری ک توبه کردم دیگه کسی رو معرفی کنم

دقيقا منم البته بستگى به طرف داره،دركل همه تا وقتى ازدواج ميكنن كلا اخلاقايه جديد پيدا ميكنن كه آدم تزشون خبر نداره والا 

ميدونى اصالت چيه!!!! اينكه اگه تن به  انجام هر كارى نميدى معنيش اين نيست كه نميتونى! بهش ميگن "چهار چوب.   كسى كه تو زندگيش چهار چوب داره يعنى اصالت داره، اصالت رو نه ميشه خريد نه ميشه اداشو دراورد،. اصالت يعنى دلت نمياد خيانت كنى ،دلت نمياد دل بشكنى،دلت نمياد دورو باشى ،دلت نمياد آدما رو بازى بدى،كاش آدما بفهمن كه اينا سادگى نيست اصالته!!!!

من 😊😊

خیلیم زیاد شاید بالای ۲۰ تا 

حتی اگه دختر یا پسر فامیله درجه ۱ بودن اصلا نه تعریف می کردم نه تمجید، می گفتم این مشخصات دختر اینم مشخصاته پسر من فقط معرفم برید خلستگاری خودتون همدیگرو بشناسید من ههههههههییییییچ شناختی ندارم، خودمو کامل می کشیدم بیرون ، حتی عروسیم دعوتم می کردن ، نمی رفتم(( در صورت غریبه بودن)) 

چون ادم برادر خودشم‌نمی تونه با اطمینان تایید کنه، زندگی مشترک با دختر خاله پسر دایی، خواهر برادری و دوست و فامیلی فرق داره، ادما تغییر می کنن، نمیشه تایید یا تکذیب کرد

یه مامانه فعال  😍😍خدایا مرسی بخاطرشون😍