2777
2789

مبارکه عزیزم 😍

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیوا جون  بهت تبریک میگم چیکار کردی این مدت؟

سلام یکتا جان 

باور کن فکر نمیکردم اینماه بشه فقط هم ۱۳ و ۱۵ نزدیکی داشتم ماه های قبل انقدر معجون و سیاهدونه و کیت استفاده میکردم نشد اینماه هم نزدیکیم کم بود هم عفونت قارچی گرفته بودم ولی خداروشکر شد 

اینماه فقط گرده نخل نر با فلفل سیاه خوردم دیگه هیچی به شوهرمم برعکس ماه اای قبل هیچی ندادم

سلام یکتا جان  باور کن فکر نمیکردم اینماه بشه فقط هم ۱۳ و ۱۵ نزدیکی داشتم ماه های قبل انقدر مع ...

سلام شیوا جون عزیزم آز دادی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که در دلم گذاشتی .😍
اره فدات شم ی روز بعد موعد دادم ولی چون بتام پایین بود امروز دوباره تکرار کردم

بسلامتی عزیزم بتات چند بود؟این ماه چیکار کردی باردارشدی

بسلامتی عزیزم بتات چند بود؟این ماه چیکار کردی باردارشدی

فدات شم بتام شد ۲۹۰ خداروشکر رفت بالا ،من دو ماه عسل و سیاهدونه ودارچین و فلفل سیاه و گرد لقا میخوردم با خرما و ارده ولی ماهی که باردار شدم اولا فقط دوبار یعنی ۱۳ ۱۵ اقدام و هیچی نخوردم جز فلفل سیاه و گرد لقا ،ماه های قبل به شوهرمم خرنوب و چهل گیاه و گرد لقا و دارچین و عسل میدادم با دم کرده ی کاسنی ولی شوهرمم اینماه کباردار شدم هیچی نخورد ولی خوردن این چیزا در هرصورت خ کمک کرد

به به شیوابانوجان مبارکه برای ما منتظرا دعا من عشقم همسر رو چطور بهش گفتی؟

ممنونم میترا جون بخدا صبحی ک چکم مثبت شد فقط گریه کردم و واسه منتظرا دعا کردم .

صبح زود قبل اینکه بیدار شه روی ی کاغذ نوشتم بابایی صبح بخیر منتظرم باش من دارم میام کاغذو زدم به ی دست لباس بچگونه که داشتم و زدمش به در که ببینه

فدات شم بتام شد ۲۹۰ خداروشکر رفت بالا ،من دو ماه عسل و سیاهدونه ودارچین و فلفل سیاه و گرد لقا میخورد ...

عزیزم مبارکه ایشالا به سلامتی بغل بگیریش