2777
2789
من میخوام پسرمو ختنه کنم الان 70 روزشه. ولی هر کسی یه روشی رو پیشنهاد میده. لطفا راهنماییم کنید کدوم روش بهتره
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلاممممممم گندم جونممممممممممممممم خووووووووووبی؟؟ عزیزم پسرت به دنیا اومد؟؟ یشالا قدمش خیر باشه عزیزم منم سروش رو حلقه ختنه کردم و راضیم عزیزم مشکلی نیست
مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314
واقعا ممنون از راهنمایی همتون.

انشالله که خدا پسراتونو براتون نگه داره مامانای مهربون
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند  
سلاممممممممممم شیما جونم خوبی عزیزم؟
سروش گلت خوبه. خیلی دلم تنگ دشه برات.
من دیگه با نینی خیلی کم میام سایت. ولی حتما بهت سر میزنم. شیما جون اتفاقا لباس سه تیکه هاتو پوشیده بود همه براش ذوق میکردن
سروش جونو ببوس گلم
الناز جون دکتر علت خوب نبودن حلقه رو نگفت؟
خیلی ها از حلقه راضین ولی یکی از دوستای من پسرش چسبندگی داده. من از اون روز میترسم