2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگزما داری دیگه منم شیش ساله دارم.همیشه دستکش دستمه.باید ببینی کدوم ازاین راها بهت جواب میده که ترکا بازنشن که خون بیاد.کرم مرطوب کننده سبک که ویتامین ای داشته باشه مثل عش گندم که ازهمه کرمها بیشتربه من جواب میده.وازلین،گلیسرین طبی،پماد ا د،شامپو بچه،شستن دستت با دم کرده ی بابونه،ماساژ دستت باشیر ولرم وعسل،روغن زیتون و روغن بادام،روغن بنفشه

اگزما داری دیگه منم شیش ساله دارم.همیشه دستکش دستمه.باید ببینی کدوم ازاین راها بهت جواب میده که ترکا ...

وای چن روزه اینجوری شدم اولش سر انگشتام خشک بود و چروک شده بوده الان تقریبا ترک ها زخم شدن و شبا هم به شدت میخارن

برای شما دلیلش چیه

پس همون عش رو میگیرم  کرم ثمین چی خوبه یا نه

من کرمای زیادی استفاده کردم به نظرم ثمین خیلیییی بهتره

من خودم ماه پیش رفتم دکتر برای اگزمای دستام دوتا پماد ساختنی داد که خیلی بهتر شده دستام گفته حموم خیلی کم برم منم چون بیشتر وقتا هرروز میرم با دستکش مجبورم برم

به گوجه و سیب زمینی اصلا دست نزن بقیه چیزارم که خانما گفتن

مرسی دوستم  میترسم شدیدتر بشه😭😭😭😭😭😭

فقط باید تنبلی و بزاری کنار و برای همه چی از دستکش استفاده کنی من خودم برای اشپزی و حمام دستکش لاتکس استفاده میکنم گردگیری نخی میپوشم ظرف شستنم اول نخی بعد از روش دستکش پلاستیکی  .. ایشالا که نتیجه میگیری کرم ثمین هم حتما امتحان کن

وای چن روزه اینجوری شدم اولش سر انگشتام خشک بود و چروک شده بوده الان تقریبا ترک ها زخم شدن و شبا هم ...

من بچه اولم بدنیااومد وسواس کرفتم همش دستم تواب بود همون موقع شروع شدتاالان که شیش سالشه ولی ایشالا شما خوب میشی

پس همون عش رو میگیرم  کرم ثمین چی خوبه یا نه

من ثمین کیو وی که همه میگن عالیه هم چندین دوره استفاده کردم ولی بی فایده بودن طب سنتی دکتر عطاری همه رو امتحان کردم مدتی خوبم دوباره بشدت برمیگرده به من فقط عش گندم جواب داد.دکتر به من گفت درطول روز دستمو بیست مرتبه چرب کنم دستکش بپوشم.اوضاع من خیلی بدبوده