2777
2789
عنوان

قیمت طلاوسکه

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 53 پست
پس اصلا نفروش یه وام خونگی بذار پول جمع کن باهاش برو کلاس

خوب وام خونگی معلوم نیست کی دراد .شانسمم خوب نیست اخرین نفر درمیاد اسمم همیشه😑

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا میره بیشتر بعدظهر ساعت 12.30 مشخص میشه

تا چقدر بالا میکشه؟

تا ماه دیگه بالا تر میره قیمت؟

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست
منم سختمه که بفروشم ،شوهرم میگه بفروشیم ماشینم بفروشیم خونه بخریم البته حاشیه تهران

حالا واسه خونه خوبه.... ما قسطامون مونده چون شوهرم یه مدت بیکار شد... سنگینم هستن...حدود ۳۰ میلیون

خوب وام خونگی معلوم نیست کی دراد .شانسمم خوب نیست اخرین نفر درمیاد اسمم همیشه😑

خودت بذار که اولی خودت برداری

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست
موقع رهن خونه جدید لازم داشتم

عب نداره فداسرت عزیزم .مشکلتون حل شده اون موقع خوبه هنو .

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 
حالا واسه خونه خوبه.... ما قسطامون مونده چون شوهرم یه مدت بیکار شد... سنگینم هستن...حدود ۳۰ میلیون

خدا به داد ههمون برسه تو این گرونی

خدایا پول بده پول ،بعدشم معرفت خرج کردنشو هم بده🤩
صندوق طلاس کد بورسی دارم جفتشون خوبن منم خودم جداگانه سکه دارم تو خونه اینم دارم 

شرمنده یه سوال دیگم دارم. بای برم کارگزاری شهرمون بعد کد بورسی بگیرم و سهام طلا باهاش بخرم؟

خودت بذار که اولی خودت برداری

ن مسولیت داره هی میخواد دنبال قسط دادن اینو اون باشی. شوهرم خودشم نمیده.مجبورم طلاهام بفروشم .

ن مسولیت داره هی میخواد دنبال قسط دادن اینو اون باشی. شوهرم خودشم نمیده.مجبورم طلاهام بفروشم .

چقدر طلا داری؟

هزینه کلاس چقدره؟

تا چقدر بالا میکشه؟ تا ماه دیگه بالا تر میره قیمت؟

امروز ساعت 12.30 مشخص میشه اگه نیاد پایین میشه امید داشت بره بالاتر اگه نیاز نداری نفروش  پس اندازه اگه نیاز داری بفروش 

Life is money 
مگه چقد میشه هزینه کلاس آرایشگری؟

من دیپلم ساده نمیخوام بگیرم .کارکاشت ناخن و ابروو تتو و ارایش صورت میخوام برم  بجز وسایلش ۸ تومنی میره .وسیله هاشن ک خیلی گرونن 😓