2777
2789
عنوان

قیمت طلاوسکه

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 53 پست
شرمنده یه سوال دیگم دارم. بای برم کارگزاری شهرمون بعد کد بورسی بگیرم و سهام طلا باهاش بخرم؟

باید برین کارگزاری خودشون کد بورسی میدن شما از ساعت 12.30 تا ساعت 3.30 میتونید خرید فروش صندوقهای طلا  سکه داشته باشید 

Life is money 
امروز ساعت 12.30 مشخص میشه اگه نیاد پایین میشه امید داشت بره بالاتر اگه نیاز نداری نفروش  پس ان ...

ممنون

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر طلا داری؟ هزینه کلاس چقدره؟

۴۷ گرمه .همشو شاید نفروشم فقط ب اندازه هزینه های فعلی .هفت هشت تومنی فقط اموزشش میره.

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 
  موفق و پر سود باشین همیشه

همچین شما عزیزم ❤

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی»