2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته؟ چرا همون موقع به مامانت نگفتی دست پیش گرفته پس نیفته برو بهش بگو امروز تهمت زدی امیدوا ...

دختر طفل معصومش چرا آخه؟؟؟ 😥😥

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
هردو بچه‌سالید نه؟؟؟؟!!! اشتباه شما این بود که همون لحظه به بزرگترت نگفتی  واسه همینه که م ...

من بیست سالمه 

اون بچس 18سالشه 

من کاریش نداشتم 

ادمک لال نباش پرو باش  

اگرهمون موقع رسواش میکردی کار به اینجانمیکشید.. الانم برو توجمع بگو من اگه دادنزدم و مردم رو دورت جمع نکردم به حرمت خاله ام بودوگرنه رسوای عالمت میکردم بار آخرت باشه اسم منو میاری روزبونت... خلاصه جوری رفتارکن ک مثلا شاکی

نمیترسم اگه گاهی دعامون بی اثر میشه،،،همیشه لحظه آخر خدا نزدیک‌تر میشه❤ 
چند سالته؟ چرا همون موقع به مامانت نگفتی دست پیش گرفته پس نیفته برو بهش بگو امروز تهمت زدی امیدوا ...

20 سالمه رابطم با مامانم خوب نیست 

ادمک لال نباش پرو باش  

من نمیگم دروغ میگیا اما انگار کل ماجرا این نیست 

نمیگم هم مشکل از سمت شما بوده نه 

قبلا حرفی رفتار مشکوکی نگاهی ازش ندیدی؟؟؟!!!!

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
عـجب ،این چیزا رو هیچوقت نباید تعریف کنی چون صدرصد خودت رو مقصر میدونن و نگاه اطرافیان بهت عوض میشه، ...

من اصلا واسه کسی تعریفش نکردم

تا اینکه دخترخالم اومد گفتفلانی این حرفو زده واقعیتو بهش گفتم گذاشتم پای بچگیش نمیدونستم انقد بیشعوره

ادمک لال نباش پرو باش  
من نمیگم دروغ میگیا اما انگار کل ماجرا این نیست  نمیگم هم مشکل از سمت شما بوده نه  قبلا ...

نه هیچی 

اصلا چیزی نگفت 

اصلا بهش نمیخوره اینطور ادمی باشه 

ادمک لال نباش پرو باش  
خب پسرا همینجورین برا شروع رابطه اقدام اولی رو انجام میدن اگر خانم چراغ سبز داد ک چه بهتر نداد بر خل ...

خدا لعنتشون کنه چیکار کنم

ادمک لال نباش پرو باش